Dotazy od pacientů (6)

• Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je hodnota 1017 tisícin IU prolaktinu v krvi a k tomu galaktor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je hodnota 1017 tisícin IU prolaktinu v krvi a k tomu galaktorea vážná.? A jaké mohou být příčiny této zvýšené hodnoty? Děkuji za odpověď

MUDr. Milena Budíková

ano je potřebujete vyšetření gynekologem či endokrinologem

chtěl bych se zeptat zda je možné nechat si změřit serotonin na vlastní náklady. Děkuji.

MUDr. Milena Budíková

zeptejte s e v laboratoř , tam vám odpoví

• V dubnu mi endokrinolog zmenil lecbu euthyroxu: 1den 110 ,2.den 112. Muze mi tahle zmena zvysit tlak

V dubnu mi endokrinolog zmenil lecbu euthyroxu: 1den 110 ,2.den 112. Muze mi tahle zmena zvysit tlak ted zhruba po vic jak mesici 179/98? A zaroven i tetaniformni obtize? Jsem po celkove operaci stit.zlazy od r. 2000. Dekuji za odpoved.VH

Rozhodne nemuze Budikova

• Dobrý den, je mi 24 let nikdy jsem neměla žádné zdravotní problémy. Zhruba rok mam pocit "zahleneneh

Dobrý den, je mi 24 let nikdy jsem neměla žádné zdravotní problémy. Zhruba rok mam pocit "zahleneneho "krku pri polykani, nekdy je to lepší nekdy horsi. Vlasy mam dosti suché i po pouzivani kvalitnich pripravku, momentalne jsou pomerne řídké. Často i po dostatečném spanku 8hodin, jsem…

MUDr. Milena Budíková

je ale velmi mála, pokud nemáte nikoho v rodině , kdo s e léčí se štítnou žlázou , každopádně s e poraďte s e svým praktickým lékařem - ten vám provede laboratorní vyšetření…

Hezký den,
    poprosím o informaci internistu-endokrinologa.Po dnešní kontrole u obvodního lékaře mi bylo zjištěno (po dlouhé době beze změn) mírně vyšší TSH-6,3.Nemůže se dopídit své současné lékařky(velmi obtížné se i dopředu objednává na běžnou kontolu apod.) .Hypotyreóza-beru Letrox(150)přes…

MUDr. Milena Budíková

klidně si o trochu navyšte

plánujeme těhotenství přes reprodukční centrum a souvisle s tím řeším štítnou žlázu (35).
    Bohužel mě potkala ošklivá angína. Antibiotika a prášky na odhlenění. Léčba na tři týdny. Obvodní doktor mi provedl krevní testy, kde mi TSH ukazuje hodnoty 6,347. Podle mě, lajka,…

MUDr. Milena Budíková

Nemám co dodat postupovala bych stejně Euthyrox bych navýšila na 75 ug s kontrolou laboratoře v odstupu, aby byla hodnota TSH spíše při dolní hranici normy