Dotazy od pacientů (3)

• Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrta

Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti. Zub byl mrtvý, paní doktorka mi píchla injekci, vytála nervy a že mám zánět v zubu, zub nechala volně. Nyní je 6.2. a já stále každý týden chodím na čistění kanálku a zub je volný. Zub cítím na dotek citlivý a v tu ránu jak mi dá paní doktorka léčivou vložku, tak nastane tepání, škubání v zubu, do tři dnů mi nateče tvář mírně a zub bolí, už 2x jsem tu vložku vytáhla, nebo se bolest nedala vydržet, hned jsem snědla ibalginy. Co se bude dít dál, když už dva měsíce se nic neděje a zub bolí i když je mrtvý..za týden opět čistění a nic. Rentgen zubu nebyl. Děkuji za Vaši odpověď. Hezký den.

Dobrý den, můžete přijít k nám dnes 12.2. ve 12:30 hod

• pojistenci 205

Dobry den, prijimate take pacienty pojistene CPZP - 205?
    Diky moc!

MUDr. Matsak Lavgaev

Dobry den, osetreni jednoho kanalku vychazi na 900 Kc. Pojistovnu 205 prijmame.

• Přijímání nového dětského pacienta

přijímáte nové pacienty - potřebuji zubního lékaře pro dcerku 7 let. Její lékařka odešla na mateřskou dovolenou před 2 roky a náhradní zubař byl neochotný, a nebyl vstřícný k dětem.
    děkuji za rychlou odpověď

MUDr. Matsak Lavgaev

Dobry den.Ano prijimame .

Často kladené dotazy