Dotazy od pacientů (4)
Dobrý den, chci se zeptat, příští týden mám jít k zubaři na dentální hygienu, ale v souvislosti s koronavirem se bojím a váhám zda tam mám jít. Nic mě nebolí, tak nevím zda návštěvu ještě třeba o měsíc odložit a nebo zda tam jít. Předem děkuji za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, zubní ordince mají přísný hygienický režim, za měsíc se určitě ni nezmění, Covid tu s námi bude ještě minimálně několik let. Naopak, zdravá dutina ústní je po Vaše tělo i imunitu velmi…
Dobrý den, zkusila jsem kouřit a vykouřila jsem cca 2 krabičky za celou dobu,už nekouřím 7 měsíců a pořád mám na jazyku bílý povlak.Nevíte jak se povlaku zbavit?Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, bílý povlak může být přičinou celé řady onemocnění, od banálních až po vážná, doporučuji Vám navštívit lékaře, který přesně stanoví diagnózu. Hezký den, M.
Dobrý den, už několik týdnů mam na jazyku mapy, bílý povlak, červené tečky a jazyk pálí. Beru B-komplex a Biopron, nejím sladké, tučné jen trochu, ale žádné zlepšení. Mohu zaslat foto, jen nevím jak. Děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, potíže máte až po užívání vitaminu a probiotik?
Dobrý den, jedná se o paradentózu? Dásně nekrvácí, ale při hrubším čištění se těsně u zubu objeví trochu krve. Mám problém najít stomatolgoa a už začínám být nervózní, používám už nějakou dobu Paradontax (již před podezřením z paradontitidy) a zuby čistím dvakrát denně cca 5 minut. Je mi 19 let.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, spíš to vypadal na podráždení dásní, může to být způsobené špatnou technikou čištení zubů a také Parodontaxem, ten svým složením zubům moc neprospěje, i když výrobce tvrdí opak. Rešila…
Často kladené dotazy
Dobrý den, trpím celodenními úzkostmi a v poslední době se můj stav zhoršil. Snažím se používat r
to, co popisujete, se u úzkostných stavů objevuje…