Dotazy od pacientů (8)

• Jak často má být Bicom

Dobrý den, prosím o sdělení, zda stačí terapie Bicom jednou za měsíc. Už na ni chodím hodně dlouho a připadá mi, že jsem čím dál tím horší. Před začátkem jsem o borelióze vůbec nevěděla, dneska mě všechno bolí, mám oteklé klouby, jsem strašně unavená, křupe mi za krkem, všechny svaly ztuhlé.…

MUDr. Josef Pekárek

Na to nelze jednoznačně odpovědět, je to individuální. Obecně platí, že u akutních obtíží jsou vhodné intervaly kratší - např. 1x za týden, čím chroničtější problém, tím mají být delší intervaly…

• MUDr. Dagmar Nováková, Homeopatie, Akupunktura, Eav, Lidový léčitel

MUDr. Josef Pekárek - dotaz

Dobrý den pane doktore. Obracím se na Vás s prosbou, zda lze odstranit bolesti při artroze kyčle 3 stupně alternativními prostředky. Nechci jít na operaci, proto sháním nějakou radu. Děkuji Vám předem za Vaši odpověď. S pozdravem

MUDr. Josef Pekárek

Dobrý den. Úplné odstranění bolestí při 3. stupni bych asi neočekával. Ale zlepšení obtíží určitě možné je.

• Brnění končetin, bolesti, únava

před 3 měsíci jsem začal pociťovat brnění a trnutí nohou a rukou, následovalo pálení kůže a podkoží na břiše a končetinách. Během 6-ti týdnů jsem zhubnul 14kg. Nyní brnění přetrvává a začalo bolení na břiše (jakoby svalů pod kůží na různých místech kolem žaludku s pocitem „nafouklého…

MUDr. Josef Pekárek

Dobrý den. Biorezonance by mohla pomoci. Záleží na tom, zda by se podařilo vytestovat příčinu obtíží. Anamnesa vypadá na mikrobiální příčinu.
    JP

• nákaza boreliózou a cytomegalovirem

na BICOMU mi byla zjištěna nákaza boreliózou a klukovi, kterého máme v pěstounské péči , nákaza cytomegalovirem. Chtěla bych se zeptat, zda je dobré se snažit těchto nákaz zbavit pomoci BICOMU/zatím nemáme problémy/ nebo je lepší tyto nákazy nechat spát .Lze se této nákazy uplně…

MUDr. Josef Pekárek

Nákazy se lze zcela zbavit, ale znamená to pracovat nejen s konkrétním infektem, ale s celým imunitním systémem. To, jestli se snažit nákazy zbavit záleží na tom, jestli jsou nějaké problémy.

• odstranění závislosti na alkohol Bicomem

prosím o sdělení, zda je nutné mít v těle alkohol, aby tuto závislost mohl terapeut s pomocí přineseného alkoholu BICOMEM odstranit .Děkuji za odpověď .Jarmila P.

MUDr. Josef Pekárek

Dobrý den. Není to nutné, stačí jen přinést.
    JP

• Bicom a náhradní kyčelní kloub

Dobrý den
    Jak dalece ovlivní náhradní kyčelní kloub /kov/ výsledky měření na BICOMu ? Lze provést korekce _inverze frekvence kovové náhrady a tím nedojde k ovlivnění výsledku měření ?
    Děkuji

MUDr. Josef Pekárek

Dobrý den. Výsledky měření nejsou kovovou endoprotezou ovlivněny.
    Zdravím. J.P.

• Regenerace jater po žloutence typu E

manžel po žloutence typu E, unavený, svědí pokožka, stále nažloutlý, vysoký bilirubín, je vhodný bicom na regeneraci jater. Projevy 3 týdny, byl hospitalizovaný v nemocni. Propuštěn bez diety, doporučená racionální strava. děkuji

MUDr. Josef Pekárek

V tomto případě bych Bicom jednoznačně doporučil. Dr.J.P.

• Lze se vyhnout operaci srdce?

Dobrý den, je mi 55 let a při koronografii mi byla zjištěna nemoc 3 tepen, jedna je již neprůchodná. Byla mi doporučena operace srdce - bypass. Lze se ještě této operaci nějak vyhnout a léčit bicomem? Děkuji za odpověď.

MUDr. Josef Pekárek

Ve Vašem případě bych Bicom doporučil jen jako doplňkovou terapii. Podle Vašeho popisu koronarografie bych se operaci nebránil. Dr. J.P.

Často kladené dotazy