Dotazy od pacientů (9)

• Dobrý den můj pes labrador zjistili mu gastritidy lymphocytoplasmocytaria mírná s infekcí byla dělan

Dobrý den můj pes labrador zjistili mu gastritidy lymphocytoplasmocytaria mírná s infekcí byla dělaná biopsie žaludku pořád hodně slíntala ,polykala jakoby se dávila a kašlala měla průjem nevydržela na místě žralá trávu celou noc sem snou prochodila po venku po biopsii už to není takové dostala…

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Můžete zkusit kombinaci od energyvet.cz, kterou používám při nepříznivých dg. jako je i lymfocytárněplasmocyt.gastritis.Jedná se o komplex přípravků pro regeneraci organismu a podporu…

máme 17-měsíčního samečka Křečka Královského. Posledních pár týdnů chodí čím dál tím víc na záchod, od včerejška při močení i usíná, škube se a malinko píská. Jinak se chová úplně normálně.
    Chci se zeptat, jestli se s tímhle problémem dá ještě něco dělat nebo už je to…

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Doporučil bych navštívit veterináře.S pozdravem MVDr Jančík.

• Dobrý den, mam problem smím králíkem které ho jsem asi pred rokem nasla..a nechala si ho je milý a p

Dobrý den, mam problem smím králíkem které ho jsem asi pred rokem nasla..a nechala si ho je milý a pritulny dneska jsem zjistila ze ma pod zadečkem u ocásku a na nose a a kousek i na nohách lisinu.. Ma tam jen masíčko chloupky tam nema vykoupáa jsme ho aby.. Sr mu tam nic vic nedostalo moc se…

MVDr. Jaroslav Jančík

Až po vyšetření mohu stanovit cenu.S pozdravem MVDr Jančík.

• Dobrý den ráda bych se zeptala kolik by stála kastrace kocoura do 5 kg. Předem děkuji za odpověď. S

Dobrý den ráda bych se zeptala kolik by stála kastrace kocoura do 5 kg. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem

MVDr. Jaroslav Jančík

Kastrace kocoura v naší ordinaci stojí 1000Kč. S pozdravem MVDr Jančík.

• Nachlazení kočičky

Dobrý den, chtěla bych k vám přijít s kočičkou, která má rýmu, výtok z očí a kýchá. Myslím, že jde o nějaké nachlazení, tak bych se chtěla zeptat kolik si mám k vám připravit financí pro léčbu. Děkuji

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Těžko říct.Prvotní registrace pacienta s klin.vyšetř.činí800 Kč.A léčba samotná s přípravky Energy asi 1000Kč.Dohromady asi do 2000Kč.MVDr Jančík.

• odcerveni kacenek

Dobry den, vylihly se nam kacenky indickeho bezce. Vse je vporadku, ale nekdo me strasil, ze musim vsechny odcervit, jinak mi do 6-ti tydnu mohou chcipnout. je to pravda?

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Lituji,ale nejsem odborník na kačenky indického běžce.Jančík.

• Marie

Moje kocka nedavno odkojila kotata.Za jak dlouho po teto dobe muzu dat kocku kastrovat aby nemela dalsi vrh.Utika mi porad ven.

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Pokud koťata odkojila/6 týdnů/,tak ji nechejte co nejdříve vykastrovat.MVDr Jančík.

• problémy s dásněmi u kočky

Dobrý den pane doktore, chtěla bych požádat o radu ohledně mé cca dvouleté kočky. Před nějakou dobou téměř přestala jíst, jezení jí evidentně způsobovalo bolest. Po několika návštěvách veterináře jsem se dozvěděla, že jde zřejmě o chronickou gingivitidu. Kočka dostala injekci antibiotik a na…

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Potřeboval bych vidět a posoudit dut.ústní vaše kočky,příp.další vyšetření.MVDr Jančík.

• Doporučíte kastraci či ne

Dvouletý boloňáček, 3,20 kg, už dlouho váhám, je to hrozný erotoman, navíc max. hypereaktivní. A teď mi v hotýlku, kam ho dávámm řekli, že ho už nevykastrovaného nevemou. Prosím o váš názor a zda to enbude mít ve stáří následky, uvítám i sdělení ceny. Děkuji. Gebauerová alik46@seznam.cz

MVDr. Jaroslav Jančík

Dobrý den.Existuj několik možností řešení.1.Chirug.kastrace-nevýhoda možná obezita ve starším věku,starosti po chirurg.zákroku/anestézie,provedení zákroku,postoperační stav/.2.Hormonální kastrace-přípravek…