Dotazy od pacientů (3)
Dobrý den, je mi 16 let a měla jsem nechráněný pohlavní styk s přítelem, když jsme skočili bylo na povlečení něco jako špinění, a teď 10 dnů poté mám takové hnědé špinění zas.. nebolí to sní nezapáchá, dočetla jsem se, že jsou to příznaky těhotenství.. ale přítel to prý stihl ven. Potřebovala bych radu co by to mohlo být, nemohu být těhotná.. menstruace má přijít až za 10 dnů tak mám počkat?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Vyčkejte menses, pokud se nedostaví, navštivte gynekologa
Dobrý den, je mi 48let ,mám krohnovu chorobu a vysoký krev.tlak,beru léky. Mám nepravidel.a silné perimeno-panralní krvácení.lékař doporučil HA.Beru Foxinette Neo první měsíc...přiklonil by jste se k nitroděl.tělísku, nebo ponechat tabletky? Bojím se rakoviny prsu i embolie-viz příbal.leták. Nekouřím. Je nějaké šetrnější řešení. děkuji Iva
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Pokud to tvar vaší dělohy umožňuje, je tělísko možné
Dobrý den, beru pravidelně antikoncepci a před týdnem jsem dobrala antibiotika Amoksiklav. Od té do
beru pravidelně antikoncepci a před týdnem jsem dobrala antibiotika Amoksiklav. Od té doby mě trápí krvavé špinění mimo menstruaci. Myslela jsem, že je to po dobrání antibiotik normální, ovšem už jsem nervózní z délky špinění. Měla bych si zajít na prohlídku nebo jen počkat až to přestane?
DěkujiODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Návštěva gynekologa by byla nejrozumnější
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…