Dotazy od pacientů (47)

• Dobry den. Dcerce se na dovolene u more vytvorila vyrazka. Nejprve na brisku a pote velice silne na

Dobry den. Dcerce se na dovolene u more vytvorila vyrazka. Nejprve na brisku a pote velice silne na rukou a v obličeji.
    Dnes ji zacala mirne postupovat na nohy a zada.

Slo by dle prilozenych obrazku poznat o co se jedna a jak ji jesze tyden na dovolene ochranit?

MUDr. Helena Kestřánková

Obkladujte chladným černým čajem.
    Ven chodte večer a ráno.Chrante před sluneč.zářením.

Dobrý den, prosím, má souvislost padání vlasů a zlomenina. Děkuji.

ZLOMENINA JE STRES A PO STRESU MOHOU VYPADÁVAT VLASY
    NECHTE SI VYŠETŘIT ŠTÍTNOU ŽLÁZU A KREVNÍ OBRAZ

ráda bych znala lékařské vysvětlení pro "vyrážku", která se mi objevuje na spodní části lýtek. Poprvé ve dvaceti letech, nyní je mi 44. Společným atributem je vždy teplo, krém a námaha (rozuměj pěší výlet) - při této kombinaci vždy dojde k plošné vyrážce na obou lýtkách,…

MUDr. Helena Kestřánková

NOSTE ELASTICKÉ PODKOLENKY A VEČER SI TO OBKLADUJTE STUDENOU VODOU.

dobry den
    První boule objevilo na zadečku a tak mi doktor řekl že jsou to hemeroidy ale po čase to ukázalo že je něco jiného a pak se mě objevilo na pipině přirození .

Takže jsou to Genitální bradavice a byla jsem na laseroví zákrok a další zákrok laseroví nejdu . ja se…

MUDr. Helena Kestřánková

Jde to odstranit tekutým dusíkem,tolik to nebolí. Na kožní ambulanci. Kupte si neco na podporu imunity.

v září mi začaly padat vlasy ve velké míře. Asi za 2 měsíce mi vypadala více než polovina vlasů. U kožního lékaře mi byla diagnostikována androgenní alopecie. V červenci jsem brala léky na oddálení menstruace. Chtěla bych se zeptat, zda tyto léky mohou být příčinou nějakého…

MUDr. Helena Kestřánková

Kupte si Revalid tablety a tonik.

• Dobrý den, beru prášky na tlak prestarium cca 3 měsíce. Přitom se mi na levé noze pod kolenem objevu

Dobrý den, beru prášky na tlak prestarium cca 3 měsíce. Přitom se mi na levé noze pod kolenem objevují zarudlé fleky. Nejdříve jeden na vnitřní sraně cca 3cm. Potom na zadní straně lítka 2ks cca 2cm. Mírně to svědí. Na levé noze mám křečové žilky. Nikde jinde fleky nejsou, teplotu nemám, ale…

MUDr. Helena Kestřánková

Pravděpodobně to je v souvislosti s žilní nedostatečnosti. Namazte Sudokrem..

ráda bych se informovala, zda může na kožní onemocnění vitiligo pomoct kryokomora, popřípadě v jaké míře?
    Předem děkuji za odpověď.

Ne

Často kladené dotazy