Dotazy od pacientů (8)
Chtela bych se zeptat ktery Zubar prijima v okoli Tabora nove pacienty a zaregistroval by me do sve ordinace ? Dekuji
Su v Pr. aze.
Dr.Racek
Najdu zubaře z okolí Vsetín,když to vypadá beznadějně?Poradte .Děkuji.
Najdu zubaře z okolí Vsetín,když to vypadá beznadějně?Poradte .Děkuji.
u mě ne. Su v Praze.
Dr. Racek
Krásný večer přeji, sháním volného zubaře v Opavě. Nevíte náhodou o někom, kdo by přijal jednoho k
Krásný večer přeji,
sháním volného zubaře v Opavě.
Nevíte náhodou o někom, kdo by přijal jednoho klienta?
Mám několik kazů, potřebuji je opravit..
Předem děkuji za odpověď.ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Trochu z ruky,
Su v Praze.¨DrRacek
Prosím o obvyklou cenu zubní korunky ná zdravý kořen stoličky.dekuji.
Prosím o obvyklou cenu zubní korunky ná zdravý kořen stoličky.dekuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Na kořen se nedá dělat korunka. Musí být inlay a pak teprve nějaká korunka-
Dr. Racek
Dobrý den, hledám zubaře v Mariánských Lázních pro svou dceru.Nevím ,který zubař přijímá nové pacienty.
Jojo, ale su v Praze.
Dr.Racek
Dobrý den, prosím, existuje nějaký zubní lékař ve Frýdku Místku nebo ve Frýdlantu nad Ostravicí, k
prosím, existuje nějaký zubní lékař ve Frýdku Místku nebo ve Frýdlantu nad Ostravicí, který by mě a ev. členy mé rodiny přijal do péče ? děkuji,ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Jojo, ale su v Praze,
Dr.Racek
Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti. Zub byl mrtvý, paní doktorka mi píchla injekci, vytála nervy a že mám zánět v zubu, zub nechala volně. Nyní je 6.2. a já stále každý týden chodím na čistění kanálku a zub je volný. Zub cítím na dotek citlivý a v tu ránu jak mi dá paní doktorka léčivou vložku, tak nastane tepání, škubání v zubu, do tři dnů mi nateče tvář mírně a zub bolí, už 2x jsem tu vložku vytáhla, nebo se bolest nedala vydržet, hned jsem snědla ibalginy. Co se bude dít dál, když už dva měsíce se nic neděje a zub bolí i když je mrtvý..za týden opět čistění a nic. Rentgen zubu nebyl. Děkuji za Vaši odpověď. Hezký den.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, souhlasím s názory kolegů.
Můj pohled je takový, že problé je již v čelisti-kosti. Ale který zub to vlastně je?? Podle toho se dá snáze rozhodnout.
tel: - Praha
Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i po 2 injekci furt sem cejtil bolest tak me poslala na stomatologii mám obavu jestli to půjde umrtvit při tam kam hnis dekuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Nejdříve se odstraní hnis a následně se může dát anestezie. O jaký kořen - zbytek zubu se jedná? Je to "dole" nebo "nahoře"? Možno zvážit antibiotickou léčbu.
Praha
Autor
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…