Dotazy od pacientů (8)

• Chtela bych se zeptat ktery Zubar prijima v okoli Tabora nove pacienty a zaregistroval by me do sve

Chtela bych se zeptat ktery Zubar prijima v okoli Tabora nove pacienty a zaregistroval by me do sve ordinace ? Dekuji

Su v Pr. aze.
    Dr.Racek

Najdu zubaře z okolí Vsetín,když to vypadá beznadějně?Poradte .Děkuji.

u mě ne. Su v Praze.
    Dr. Racek

Krásný večer přeji,
    sháním volného zubaře v Opavě.
    Nevíte náhodou o někom, kdo by přijal jednoho klienta?
    Mám několik kazů, potřebuji je opravit..
    Předem děkuji za odpověď.

Trochu z ruky,
    Su v Praze.¨DrRacek

Prosím o obvyklou cenu zubní korunky ná zdravý kořen stoličky.dekuji.

MUDr. František Racek

Na kořen se nedá dělat korunka. Musí být inlay a pak teprve nějaká korunka-
    Dr. Racek

• Dobrý den, hledám zubaře v Mariánských Lázních pro svou dceru.Nevím ,který zubař přijímá nové pacien

Dobrý den, hledám zubaře v Mariánských Lázních pro svou dceru.Nevím ,který zubař přijímá nové pacienty.

Jojo, ale su v Praze.
    Dr.Racek

prosím, existuje nějaký zubní lékař ve Frýdku Místku nebo ve Frýdlantu nad Ostravicí, který by mě a ev. členy mé rodiny přijal do péče ? děkuji,

Jojo, ale su v Praze,
    Dr.Racek

• Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrta

Dobrý den, můj problém začal od 22.12.2017 s jedním zubem, kde byl malý kaz, paní doktorka ho vyvrtala a vše bylo v pořádku. Jenže další problém se začal probouzet hned do týdne, kdy mě začal bolet zub vedle toho zaplombovaného zubu. Bolelo to tak, že jsem skončila na Silvestra na pohotovosti.…

MUDr. František Racek

Dobrý den, souhlasím s názory kolegů.
    Můj pohled je takový, že problé je již v čelisti-kosti. Ale který zub to vlastně je?? Podle toho se dá snáze rozhodnout.
    tel: - Praha

• Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i

Dobréj den bil jsem své zubarki stín ze mu zůstal kořen tak mi to skousela vitahnout ale nedalose i po 2 injekci furt sem cejtil bolest tak me poslala na stomatologii mám obavu jestli to půjde umrtvit při tam kam hnis dekuji

MUDr. František Racek

Dobrý den. Nejdříve se odstraní hnis a následně se může dát anestezie. O jaký kořen - zbytek zubu se jedná? Je to "dole" nebo "nahoře"? Možno zvážit antibiotickou léčbu.