Dotazy od pacientů (4)
Dobrý den, už rok mám problém s příjmem potravy, jsem po operaci brániční kýly, pod žebry na levé straně se mi udělala bulka. I přez to, že jím jak dvouleté dítě, nejím maso ani uzeniny mám vyšší hodnoty železa (38), bilirubinu (41) a cholesterol 7,15. Jediné co mi řekl obvodní lékař, že to je divné. Necítím se už delší dobu dobře, špatně se mi dýchá a po každém jídle mám bolesti žaludku a levé ruky. Může mi někdo něco poradit? Děkuji Irena
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
nechte si vyšetřit v Gastroenterologické ambulanci.
S pozdravem. Ndua
Ze spani mne probudilo ze mam zvratky nebo nake stavy neni to nic prijemneho az sem se dusil proc tomu tak je?.
Dobrý den ,
žadejte vyšetření v Gastroenterologické ambulanci.
BN.
Někdy pociťuji tlak v žaludku, který stoupá vzhůru. Je spojen s nutností hlubších nádechu. Děkuji za odpověď. Zuzana
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
k vyloučení žaludeční potiže , nechte si vyšetřit u Gastroenterologa.
BN.
Přeji dobrý den. Kromě proktologického vyšetření provádíte i případný chirurgický zásah? Za jakých podmínek - je hrazeno pojišťovnou, apod. Je možné se k Vám objednat přes internet? Díky za odpověď.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Nevím co vlastně potřebujete vyšetřit ev. operovat.
Chirurgické zákroky neděláme ale endoskopické zákroky ,přičeˇm můžeme ně odstranit bude-li nutné ano. Objednat se lze i přes internet.
s pozdravěm.
Často kladené dotazy
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na flek, který se mi udělal v podpaží (mírně pod podpažím). Nejprve
Dobrý den, může se jednat o přehnanou alergickou reakci po aplikaci deodorantu…