MUDr. Oldřiška Bónová

Gastroenterolog Více

Karlovy Vary 1 adresa

4 názory

GASTROCENTRUM KARLOVY VARY s.r.o.

Mlýnské nábřeží 5/507, Karlovy Vary 36001

4 názory

Dnes jsem byla na gastroskopiii u Mudr.Bónove.Mam syndrom bílého pláště,strachy mne skákala i kolena.Pani doktorka byla velmi milá, ochotně vše vysvětlila.Sestrička na mne byla taky moc hodná.Jsem ráda,že jsem na vyšetření byla v Gastrocentru.Dekuji.D.Macáková

• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY s.r.o. Jiný  •

Vyšetření proběhlo v pořádku, ale přístup paní doktorky je otřesný. Dáva Vám zcela najevo, že ji obtěžujete. Místo pomoci Vám vynadá. Navíc když jsem si šla pro zprávu (zdůrazňuji, že jsem si poctivě počkala a dorazila v dotázaném čase), mi řekla, že na to nemá čas a zavřela mi před nosem, potom co ji sestřičky poprosili, mi po dalším čekání zprávu vytiskla.

• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY s.r.o. Vyšetřením gastroskopie  •

• Absolvovala jsem u paní doktorky gastroskopii a mohu jen napsat, že je velice jemná a rychlá. I přes to, že jsem měla z vyšetření obavy, nakonec jsem zjistila, že pod vedením paní doktorky bylo vyšetření dobře snesitelné a budu se opakovat - velice rychlé. Mohu jen doporučit.

Nejlaskavější,nejpříjemnější