I.L
Číslo ověřené
Moc drahá , pani zubařka mě neupozornila ani neoboznámila o typu plomby který mi udělá a kolik to bude stát ani o jiných možnostech
Anonym
U paní doktorky jsem byla mnoho let a spoustukrát mi zadělala na problémy. Naposledy, když mmi špatně dala blombu, kterou mám narvanou i mezi zuby, což je dost nepříjemné a špatně vyvrtala kaz, protože se mi rozšířil i pod plombou. Bohužel, teď budu díky paní doktorce ráda, když nepříjdu o zub...
Pavel
Vynikající přístup, naprostá spokojenost. Paní doktorka je velmi příjemná a milá.Všem vřele doporučuji!
Mám novou zubařku sl. MUDr. Janu Prokšíkovou, včera mi dělala dva zuby a naprosto jsem necítil žádnou bolest. Naopak už jen pouze přítomnost p. doktorky mě velice uklidňovala :) Pokud má někdo negativní pocity, myslím, že to jsou spíše zaprděné předsudky!
Paní doktorka je velmi příjemná a milá. Nikdy jsem neměla ani nejmenší problém s ošetřením či zanedbáním. Doporučuji
jsem s ní a její dcerou velice spokojená.
Jaroslav
Výborná je i MUDr. Jana Prokšíková, která tam také pracuje. Vynikající přístup, naprostá spokojenost.
Venca
Docela bolestivá ústní kontrola...
Majda
Naprostá spokojenost. Ačkoli se zubařů bojím, tak od paní dokrorky odcházím vždy spokojená a bez bolestí... Výborný přístup k pacientům.