Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíZkušenosti
T.N.
Pan doktor Jakovljevič,osoba na pravém místě,chtěl bych poděkovat za skvěl přístup,není co vytknout prostě 1
David Liskovec
Moje matka coby tou dobou jěště pacientka pana doktora měla záchvat zvracení a průjmu tak že nedošla ani do auta. Došli jsme poprosit p. Doktora jestli by jí nedošel vyšetřit (500m) od ordinace.
Arogantním tonem odpověděl že návštěvy nedělá a že včera matku viděl sedět na lavičce a nic jí nebylo
Matku jsme tedy odvezli s vypětím zbytku sil na gastro do čb výsledek alergický záchvat = alergie na lepek
Karas Jiří
Doktor co nepozná zápal plic je u mě debil a v ordinaci nemá co dělat !!!
22.8.2013 jsem za ní přišel s vysokou horečkou a kašlem... nejen, že se neuráčil teplotu měřit, jen letmo poslechl a napsal antibiotika na zánět průdušek.. po čtyřech dnech na kontrolu. Stav se vůbec nezlepšil o proto naspal ty samé antibiotika ještě jednou... stav se stále nelepšil a kašel je stále horší...
Po 10 dnech jsem navštívil lékaře ve Zlivi a ten mě okamžitě poslal na RTG plic, a tam našli zápal plic. Za nefungující antibiotika a špatnou diagnozu jsem zaplatil 500 Kč + neschopenka a vlastně se nic nevyléčilo.
Karas Jiří, ZLIV
~
Slyšela jsem, že je dobrý na gastro. Ale jako praktický lékař nic moc. Nikdy mi nic nevysvětlil a vždy mám pocit, že vše zlehčuje. Na docela vážné zranění mi řekl, že rehabilitace není třeba. Přijde mi arogantní a dělá rozdíly - jinak se chová k pacientům bohatým a jinak k obyčejným lidem...
~
pana doktora mohu jen vřele doporučit.
je to opravdový profesionál a výborný diagnostik.moderní lékař.
je velmi dynamický,možná proto se někdo někdy může cítit odbytý,což je ale samozřejmě hloupost.
mou upřímnou spokojenost snad dokazuje i to,že za panem doktorem dojíždím 40km
přeji mu hodně zdaru, úspěchu i štěstí
Jan Přílepek
~
Jsem osoba samostatně výdělečně činná a proto nikdy nemarodím.Pan doktor je podle mého názoru velmi AROGANTNÍ.Stěžujete si ? To NIC není.Výsledek,to co mělo být jen několik dní v sádře ,skončilo operací(vždyť to nic není).Nebaví mne pořád někam chodit a stěžovat si ,že mě něco bolí a nemůžu dělat a poslouchat to nic není.Chci jen to ,na co mám právo.Zjistit skutečný problém a pak pokud možno vyléčit.NIC VÍC.
~
Pan doktor mi v minulých třech letech včasnou diagnózou dvakrát zachránil život. Při kontrolách vždy informuje o výsledcích a dalším postupu léčby stručným a srozumitelným způsobem. Vlídný přístup k pacientům. Více netřeba dodávat. Děkuji pane doktore.
Jiří Polívka
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.