MUDr. Mirka Divišová

Oční lékař Více

Český Krumlov 1 adresa

Soukromá oční ordinace

T.G. Masaryka 188, Český Krumlov 38101

Horší doktorku neznám!!! Vůbec nechápu, že její ordinace funguje. Ale což paní doktorka, alespoň se snaží být milá..ale co má za sestru??? Nechápu, v životě jsem se s tak protivnou paní nesetkakla.

• Paní doktorka je milá, ale když jsem ji požádala o radu ohledně měsíčních/14ti denních čoček (nosím jednodenní), napsala mi na kus papírku dvě značky a jeden rozměr, prý ať si je koupím a zkusím je. Ptala jsem se, zda není třeba nějakého vyšetření - prý kdy mi nebudou vadit, mám je dál nosit!? Bez kontroly. Zřejmě proto, že kontaktní čočky vzhledem k výhodnější cene kupuji jinde. Sice je paní doktorka příjemná (to se o sestře říct nedá), ale oči mám jen jedny a proto měním lékaře.

• V žádném případě nedoporučuji.Nechala si zaplatit regulační poplatek 30Kč jen za to,že mě nedokázala vyšetřit a poslala mě na oční do Českých Budějovic.Měla by vrátit lékařský diplom!!!

milá,citlivá,přívětivá

• A