Jazyky: čeština, angličtina, němčina, italština

Vzdělání:
Absolvent stomatologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze
10/2017 – 01/2018 – Universität Rostock, studium zubního lékařství
10/2018 – 07/2019 – Università degli Studi di Perugia, studium zubního lékařství

Profesní zkušenosti:
2021 – Schill Dental Clinic Praha
2020 – Schill Dental Clinic, Bratislava

Absolvent řady kurzů, přednášek a kongresů :
Plastická chirurgie parodontu; MUDr. Jan Streblov, 3DK, Praha (2023)
Temporomandibulární kloub I.; MUDr. et MDDr. Jiří Šedý Ph. D. MBA, 3DK, Praha (2022)
Subgingivální ošetření parodontu pro dentální hygienistky a zubní lékaře; MUDr. Jan Streblov, 3DK, Praha (2020)
Pražský dentální den 2020; kolektiv přednášejících, online
UPdent 2020; kolektiv přednášejících, Olomouc
Implantologie II; MDDr. Vondrášek, JPS, Praha (2020)
Dental Summit 2019; kolektiv přednášejících, Praha
Více O mně

• Zubní lékařství

Ordinace

• Vstupní vyšetření

2 názory

• A

So far, I have been to several dentists, and I must say that Dr. Tezka is the best I have ever had. I fully recommend her; she is incredibly professional and friendly. Although it may sound unusual, I really enjoyed every visit. She explains the entire procedure clearly, pays attention to minimize pain of the patient, carefully fixes the teeth, and always asks if I’m comfortable or have any concerns. Great in communication with foreigners, such as myself. As soon as I find out where she is working now, I will switch my chart back to her.

• Ordinace vstupní vyšetření  •

• T

Pani doktorka je uzasna a vzdycky jsem k ni chodila hrozne rada, a to je co rict, kdyz se jedna o navstevu zubare.
    Delala mi i komlikovanejsi zakrok trhani osmicky, kde bylo potreba zub rozrezat, ale vsechno bylo perfektni a profesionalni, s lidskym pristupem.

• Ordinace Jiný  •