MUDr. Michal Zdařil

FN Plzeň - Institut reprodukční medicíny

17. listopadu 12, Bělá nad Radbuzou 30100

2 názory

• R

Objednala jsem narychlo k panu doktoru Zdařilovi svou dceru. Obdivuji jeho práci. Plná čekárna a pan doktor bez jakékoli pauzy snažil každému vyjít vstříc. Nechal zrentgenovat kotník a po odeslání rentgenu si nebyl 100% jist zda tam přeci jenom není nějaká frakturka. Nechtěl nic zanedbat a poslal nás znovu na rentgen z jiného úhlu. Byl velmi milý a skvěle nás o všem informoval. V ordinaci i v čekárně vládla příjemná atmosfera. Má skvělý přístup. Moje zkušenost je velmi dobrá.

• FN Plzeň - Institut reprodukční medicíny Jiný  •

• Z

Do ordinace jsem přišel s bolestí kolene. Byl mě aplikován přípravek ### za který po mě chtěl XXXXkč - bez účinku a bolest se stále zvětšovala , dále kolagen XXXXkč……nemá sestřičku a objednání pouze sms (když odpoví) nebo v ordinaci má sběrný box. Čas objednání nic neznamená a čeká se i hodinu. Kdo chce vyhazovat tisíce z okna dobrá volba.
    Vrchol všechno byl když mě dával na výběr ze třech možnosti s následující léčbou a chtěl po mě rozhodnutí. Evidentně se zbavuje zodpovědnosti za svá rozhodnutí !!! Na internetu si každý najde důvod.
    Doporučuji se mu vyhnout obloukem.

• jiné místo Jiný  •