Svitavská 25, Moravská Třebová
Nikdy více. Jediné, co musím nyní řešit je změna a viděna dojíždění za jiným lékařem.
• Oční ambulance • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Marek P.
Pan doktor by si měl dát pozor, jak vysvětluje pacientům záměnu léku. Mému dědovi tvrdil, že přípravek Unilat oční kapky již není a ani nebude k dispozici a nasadil místo něj přípravek Monopost oční kapky.
Problém je, že toto tvrzení je naprosto lživé, protože přípravek Unilat je normálně obchodovaný a má dokonce plnou úhradu od zdravotní pojišťovny. Naopak přípravek Monopost je s doplatkem. Jedná se o přípravky s naprosto stejnou účinnou látkou a neexistují studie, které by dokazovaly zvýšený benefit jednoho přípravku nad druhým.
Takže, pane doktore, než budete svým pacientům lhát, zjistěte si, zda nemají mezi příbuznými zdravotníky. ;) Tohle jednání je totiž nadmíru neetické. To ale předpokládám sám víte.• Oční ambulance • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dana
Dana
U takového doktora jsem skončila, na tupozrakém oku mi zanedbal šedý zákal, u druhého si nějak nevšiml, že je na něm také šedý zákal, takže jsem ráda že jsem u něho skončila jinak si ani nechci domýšlet jak bych dopadla. hodinnu od 7 do 8.30 kdy má brát pacienty s infekcí ap. raději prokecá se sestrami. Je to nezodpovědný doktor, který Vám nenapíše ani kapky do očí a pošle Vás ať si je koupíte. Naštěstí jsem se dostala k velmi dobré lékařce, která mě poslala hned na operaci. Mám zoperované obě oči a můžu říct, že i docentka v Brně nevěřila, co tento lékař dokáže• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
s panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti- je převelice pečlivý, snaživý, má velké odborné znalosti a zkušenosti. Vždy mě pečlivě vyšetří, vše mi vysvětli, poradí, popřípadě odkáže na další informace na netu apod., s každým problémem pomůže. Přestože je o jeho vyšetření veliký zájem a má stále plnou čekárnu, člověk si rád počká, protože ví, že bude vyšetřen lékařem, který svému oboru rozumí.
Dnes jsem u něj byl a byl velmi precizní,příjemný,vše vysvětlil.Rovněž tam má ohleduplné a laskavé sestry.Mohu jen vřele doporučit.
Skvělý doktor, jeden z mých nejoblíbenějších. Na vše odpoví, věnuje pacientům spoustu času..prostě dobrý. A sestra je příjemná paní.
Lida
Několikaleté zkušenosti, hluboký zájem o pacienta.
Majka
Velice příjemný, precizní, velmi dobrý diagnostik. Vynikající vystupování, komunikace s pacientem na příjemné úrovni. Také sestřičky opravdu milé. Tak by to mělo vypadat ve všech ordinacích. Ostatní "odborníci" by se mohli učit.