Mgr.
Maura Mavropulo
Psycholog
Psychoterapeut
o specializacích
Číslo licence : Česká asociace pro psychoterapii (ČAP) - kandidátní členství Členské IČ:79021397 Moje IČ:07602987
ČEŠTINA
Ve své práci kladu důraz na vysoký odborný standard a kontinuální profesní rozvoj. Vzdělání jsem získala v mezinárodním akademickém prostředí (New York University v Praze), což mi umožňuje nahlížet témata v širším kontextu a s kulturní citlivostí.
Integruji systemický přístup s prvky kognitivně-behaviorální terapie podle potřeb klienta. Pracuji strukturovaně, s jasným rámcem a respektem k individuálnímu tempu.
Terapie je pro mě cílený a odpovědný proces směřující k porozumění a skutečné změně.
ENGLISH
In my work, I emphasize high professional standards and continuous development. I received my education in an international academic environment (New York University in Prague), which allows me to approach psychological themes within a broader and culturally sensitive context.
I integrate systemic therapy with elements of cognitive-behavioural approaches according to each client’s needs. Sessions are structured within a clear framework and respect your individual pace.
I view therapy as a focused and responsible process aimed at genuine understanding and meaningful change.
in/
РУССКИЙ
В своей работе я придерживаюсь высоких профессиональных стандартов и постоянно повышаю квалификацию. Образование, полученное в международной академической среде (New York University в Праге), позволяет мне учитывать более широкий контекст и культурные особенности клиента.
Я интегрирую системный подход с элементами когнитивно-поведенческой терапии, адаптируя методы под конкретные задачи. Работа выстроена структурированно, с ясными целями и уважением к вашему темпу.
Терапия для меня — это целенаправленный и ответственный процесс, направленный на понимание и реальные изменения.
- Psychoterapie
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Individuální terapie
1 500 Kč -
Individuální terapie (90 minut)
2 000 Kč -
Konzultace online
Párová terapie (60 minut)
2 000 Kč -
Párová terapie 90 min.
2 500 Kč -
Telefonní číslo
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Maura Mavropulo? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor