Mezi Cestami 1249, Dolní Lutyně 735 53
D. M.
Příjemné prostředí i paní psycholožka, je pečlivá, klidná, empatická, ale zároveň odbornice, děti nejsou u ní ve stresu. Velmi vhodné pro děti s PAS. Diagnostika proběhla v pořádku. Absolvovali jsme několik návštěv. Jezdíme pravidelně na kontroly.
• Zařízení klinické psychologie • Jiný •
Poštulková
P. Mgr. Pastuchová je nejlepší z nejlepších, co se týče dg. PAS. Byla nám doporučena jinou lékařkou z jiného oboru. Nikdy nevyměním.
Jana
Jsem velmi spokojená s vyšetřením, umí dítě opravdu dobře "ohodnotit" a přečíst. Poradila mi nějaké věci, vracíme se každý rok. Můžu doporučit jako dobrého dětského psychologa.
palimak
paní doktorka je supr a velký profesionál chodila sem se synem k paní doktorce marcele kvardové potom odešla na mateřskou a známí mi doporučili paní doktorku pastuchovou nelituji perfektní vše vysvětlí pomůže poradí lékařka syna se sice vrátila po mateřské ale má pojišťovna s né neobnovila smlouvu berou si pacienty jako rukojmí a tak mi paní doktorka pastuchová dala na vybranou najít si lékaře v ostravě kde to máme kousek nebo změnit pojišťovnu nebo zůstat u ní neváhala sem budeme raději z ostravy dojíždět a pokud nezmění pojišťovna názor,kdy bych to měla se synem blíž neměním ještě štěstí,že syn měl a má 2 nejlepší psycholožky doporučuji
C
cajkagabcova
Pani pastuchova je velice přijemná a vyjde vstřit a pomuže poradi jeto skvěla psicholožka doporučuji . jakni chodim uš 4 roky asem velice spokojena muj syn taky . je licka a aji si vyslechne nazor rodiču ajednani ma skvěle pomaha tak jakse ma a tose cenÍ...
K této psycholožce jsem chodila pár týdnů.Vyslechla mě,snažila se mi pomoct a měla spoustů návrhů na řešení.Nyní k ní už nechodím,protože moje problémy musí řešit léky-antidepresiva,a chodím tedy k psychiatrovi.Velmi děkuju za pomoc a za to,že jsem si sní mohla promluvit o všem o čem bylo potřeba.Dopuručuji
Je to bezvadna,Mladá, sympatická, perspektivní lékařka.Doporučuji
Paní mgr.Martina Pastuchová je velice dobrý psycholog
profesionální vystupování.Je velice dobrý psycholog.
Profesionální vystupování, odborná pomoc, doporučuji.