Psychoterapeut · Více o specializacích

Bělá pod Bezdězem 1 adresa

Ve své praxi zaměřené na řešení uplatňuji především individuální přístup. Vyslechnu a společně pracujeme na stanoveném cíli. Důležité pro mě je to, aby klienti pocítili atmosféru důvěry a klidu.
Klientům vyhovuje tato "krátká terapie" trvající v průměru 3 - 10 sezení.
Více O mně

• Osobní psychoterapie

Martina Brodská
Psychoterapie PhDr. Martina Brodská

Krupská 191, Bělá pod Bezdězem 294 21

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Martina Brodská? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

22 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den,léčím se s panickou atakou už 14 let,beru antidepresiva,nekdy se to vrací v lehčí formě.Chtela bych pochopit příčiny téhle nemoci.Myslite že by mi mohla pomoct psychoterapie?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Martina Brodská

Dobrý den, ve Vašem případě by to měla být 1. volba. Věřím, že sevVám pak bude o mnoho lépe žít. Zdraví M. Brodská

Dobrý den chci se zeptat poprosit mám 15 ti letou dceru a je na mě zlá .Po rozchodu z přítelem se přítel oženil a dělá pořád problémy mezi mnou a mezi dětmi .Máme jí teď platit napůl skolu když řeknu že nemám na to abych jí dala kapesné je na mě zlá a řekne o mně že mě nemá ráda a že jsem k ničemu.…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Martina Brodská

Dobrý den, chápu, že to, co prožíváte, je náročné a vyčerpávající. V období dospívání jsou emoce často rozbouřené a děti někdy volí slova, která zraňují – aniž by to tak skutečně myslely.
Zkuste…

Prohlížet všechny odpovědi