MUDr. Martin Dvořák

Pediatr Více

Český Krumlov 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Lipová 161, Český Krumlov 38101

• Nastesti mam vsechni tri deti vicemene zdrave, takze nedovedu posoudit jeho odbornost. Kazdopadne lidsky pristup, ktery je pri pediatrii velmi dulezity mu naprosto chybi.

• Můj pohled na doktora Dvařáka je hodně negativní, myslim že má hodně rezerv v léčení dětských běžných nemocí, pokuď vůbec je schopen diagnozy.
    Nerozezná zánět dutin, deti nechá celoročně kašlat, bez toho aby mněl snahu to řešit. Fontanelu vyšetřuje spůsobem jaký jsem u žádného jiného doktora neviděla.
    Maminky ho tady berou "s rezervou" a to si myslim není dobré, lékař by mněl pomáhat.
    Doporučuji dohnat odborné nedostatky na seminářích, zdravotnictví jde taky dopředu-i medikamentace.

lékař na svém místě..jsem naprosto spokojena můžu jen a jen doporučit.

• N

K panu doktorovi jsem chodila s dětmi do jejich dospělosti.Byla jsem vždy spokojena.Lékař kterému můžete kdykoliv zatelefonovat (i v noci) se jen tak nenajde.Přijede na návštěvu nebo poradí...Mohu jenom doporučit.

• Chodíme k panu doktorovi již dlouho,nikdy nebyl žádný problém.Jeho pracovní doba dvakrát týdně do 17.00 a jednou do 18.00 hodin je v této zemi ojedinělá.Přijede i na návštěvu.

• H

Chodíme k panu doktorovi 16 let a nikdy jsme neměli problém,jsme rádi,že neléčí vše antibiotiky.Je pro své pacienty na telefonu nepřetržitě,přijede i na návštěvu a pracovní doba dvakrát týdně do 17.00 a jednou do 18.00 hodin je v naší zemi ojedinělá.

já k němu chodila od malička a nikdy jsem s ním problémy neměla