MUDr. Marie Soušková

Pediatr Více

Uherský Brod 1 adresa

Praktický dětský lékař

Partyzánů 2174, Uherský Brod 68801

• u paní doktorky jsem byla jen když zastupovala za mou lékařku a přišla mi na poruchu štítné žůázy na kterou mi moje dr. nepřišla osmnáct let.Dodnes se léčím a je mi mnohem líp.Jsem ráda,že tady paní doktorka byla...

• I když už je paní doktorka v penzi, tak se přidávám k negativnímu hodnocení. Chodila jsem k ní se synem, když měl dva měsíce, tak dostal vysoké teploty, byla jsem s ním u paní doktorky denně, od pondělí po čtvrtek, pořád radila jen zábaly a panadolek, že je to pátá nemoc. Až jsme celí vysílení šli v pátek k paní doktorce naproti, jen ho uviděla, už nás hnala na lumbálku do nemocnice.
    Malý měl zánět mozkových blan, zápal plic i zánět ledvin a v nemocnici se jí ještě zastali, že to nemuselo být poznat. No jo, docela jim dohazovala pacienty, jednou nás v UH na dětském bylo z šesti maminek s dětmi čtyři od Souškové a z toho dvě zbytečně, kdyby dala včas léky. Ty její panadolky napáchaly škody a nervů.

• Paní doktorku znám opravdu dobře, chodila jsem k ní já sama jako dítě, a teď také jako matka se svým dítětem. Je precizní, pečlivá, skvělý diagnostik. Se svojí zdravotní sestřičkou tvoří také moc příjemné klima v ordinaci. Když od nich odcházím, vím, že pro moje dítě udělala maximum, že jsem tam nebyla zbytečně. Je mi moc líto, že právě v těchto dnech končí svoji lékařskou praxi. Proto jí tímto můžu jen poděkovat za veškerou péči kterou věnovala mě, i mému dítěti.

Velmi dobrá dětská lékařka, vřele doporučuji

• H

To je tak perfektní doktorka,znám ji už třicet let a nemohu na ni řít křivého slova,byla vždycky hodná,příjemná,dobrá a citlivá,skromná,má to ,co by měli mít všichni lékaři,mně moc dlouho léčila moje dvě ,ted už dospělé děti se svými rodinami a dodnes na ni ráda vzpomínám,vždy byla precizní a přístupná,od toho je pediatr protože dochází do styku s malými dětmi a to je moc krásné poslání.Moc ji pozdravuji a jak jsem řekla ráda na ni vzpomínám.

JÁ JSEM S NÍ PROBLÉM NEMĚLA! A DO NEMOCNICE NEPOSÍLÁ JEN TAK.DOPORUČUJI!