přijímá nové pacienty

• Psychologická konzultace ONLINE

1 500 Kč

Magdaléna Naděje

Online konzultace

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod

Telefonní číslo

703 96...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Dochvilnost
  • E

Magda je úžasná, chápavá a velmi vstřícná terapeutka. Pomohla mi odhalit, odkud pramení mé pocity a myšlenky, což mi velice pomohlo se sebejistotou a vnitřním klidem. Díky sezení teď mnohem lépe zvládám situace, které pro mě dříve byly emočně náročné. Velice doporučuji!

• Online terapie Psychologická konzultace ONLINE  •

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, jsem na Vaše pokroky pyšná.

• D

Velmi milá a empatická terapeutka. Navnímá člověka a úměrně tomu nastaví formu komunikace. Snaží se o to, aby člověk pochopil, že to, jak se cití, není špatně, nemusí v sobě tyto pocity potlačovat a že to má vždy nějaký důvod. Vstřícný a chápavý přístup, určitě doporučuji.

Moc Vám děkuji.

Terapeutka je veľmi ochotná, ústretová a vytvára bezpečný priestor na otvorenú komunikáciu. Vďaka našim stretnutiam som sa dokázal posunúť ďalej a rozkľúčovať mnoho vecí, ktoré ma dlhodobo trápili. Vie človeka citlivo a zároveň jasne viesť správnym smerom. Som vďačný za jej podporu a profesionálny prístup.

Mgr. Magdaléna Naděje

Děkuji, odvádíte na sobě spoustu práce.

• D

Příjemná a empatická byla jsem ráda že jsem si schůzku domluvila

Mgr. Magdaléna Naděje

Moc děkuji, jsem ráda, že vám bylo dobře.

• V

Byla to naše první zkušenost s psychoterapií, takže nemáme srovnání, ale vážíme si trpělivosti, ochoty naslouchat, nesoudit a také dobré komunikace a schopnosti vést diskuzi ze strany paní psychoterapeutky a jejího kolegy-manžela.

• Online terapie Konzultace online  •

Děkujeme.

• R

Díky mockrát za tuto terapii, vřele doporučuji všem!

Děkuji, Radime.

Mohu jen potvrdit zkušenosti ostatních. Již po prvním sezení jsem odcházel s klidem v duši, který jsem dlouho nezažil. Velmi děkuji a budu rád za další setkání.

• Terapeutická praxe BRNO Párová terapie  •

Děkuji, Lukáši.

• D

Jsem velmi spokojený s návštěvou a osobním přístupem.

Děkuji, Daniel.

Dobré to bylo, byl jsem spokojen s průběhem celkově

Děkuji.

• D

Terapeutka Magdaléna mi hodně pomáhá v těžkém životním období. Je velice empatická.

Mgr. Magdaléna Naděje

Danielo, jste silná žena, nepochybuji o tom, že to vše zvládnete. Děkuji.

10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, dneska jsem objevila v pokoji mé 16 lete dcery skleničku a prázdné láhve od vína. Jak to mám řešit?

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Magdaléna Naděje

Doporučila bych si s dcerou nejprve v klidu promluvit. Spíše než se hned zaměřit na samotné pití alkoholu bych se zajímala o její aktuální situaci: jak se má, jak se cítí, jaké má vztahy a zda…

Dobrý den , syn má 30 let a všímáme u něj problem při dotazu nebo otázce reaguje až po 4-5 sekundách a je takovej divnej jakoby ho něco trápilo.dělám sním i v zaměstnání a dosti mě to štve.prosim o radu o co se může jednat a kam se obrátit na lékaře? Dik Lechner

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

Mgr. Magdaléna Naděje

Dobrý den, nenapsal jste, jak dlouho u něho tuto potíž pozorujete nebo po jaké události toto opožďování nastalo. Zdá se být uzavřený ve svém vnitřním světě? Když ho oslovíte jménem, je schopen…

Prohlížet všechny odpovědi