Tyršova 392, Konice 79852
paní doktorku můžu jen doporučit,mám dvě děti s desetiletým rozdílem a nikdy žádný problém nenastal.Paní doktorka je velice příjemná a profesionální.Mrzí mě když někdo tvrdí že ten kdo děti nemá by neměl být pediatrem,myslím si že profesionalita nemá co do činění s osobním životem paní doktorky a záleží spíše na jejím přístupu a chování k malým pacientům,které je výborné
Paní doktorku mohu jen doporučit. Chodila jsem k ní odmalička až do dospělosti. V diagnóze se nikdy nespletla a to jsem měla pár vážných nemocí, v nemocnici se o mě vždy zajímala. Neváhala poslat mě ke specialistovi, je to výborná lékařka.
"To nejsou příušnice, ale jen zduřelé uzliny. Za pár dní to samo zmizí." řekla paní doktorka. Cca za týden jsem s komplikacemi skončil v nemocnici. Výsledek? Neplodnost...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Krčová A.
Paní doktorka Prudká je výborný pediart.Jsem s ní maximálně spokojená.Musim se připojit k názorům, že je velice pečlivá a hodná.Jsem velice ráda že jsem si zvolila právě ji.Vždy mi ochotně se vším poradí a to i o víkendech.Také mohu paní doktorku Prudkou jen doporučit.
Dedkovka
Paní doktorka je velmi pečlivá, nikdy nic nezanedbá. Mám dlouhodobě nemocnou dceru, o kterou bezvadně pečuje. Nešetří ani vyšetřeními, kterých u malých dětí není nikdy dost. Pokud se jí něco nezdá, nezdráhá se poradit s jiným odborníkem, v našem případě s alergologem. O své dětské pacienty se zajímá i při jejich hospitalizaci v nemocnici. Všem maminkám ji můžu vřele doporučit.
Z
Zaploš
Neměl jem nikdy problém a jestli budu mít někdy děti, jako že asi jo, bez váhání svěřím do péče právě této lékařky.