Mgr.
Psycholog
Dětský psycholog
Psychoterapeut
Bystřice nad Pernštejnem 1 adresa
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii a Sociální pedagogiku a poradenství na Filozofické fakultě Masarykovy univerzitě v Brně. Bakalářský titul jsem získala na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity v oboru Sociální pedagogika a volný čas. Jsem absolventkou akreditovaného dlouhodobého výcviku v Gestalt psychoterapii (DIALOG, Český institut pro výcvik v Gestalt terapii, Brno). Jsem rovněž dopravním psychologem a věnuji se dopravně psychologickým vyšetřením řidičů.
Nabízím psychologické a psychoterapeutické poradenství dětem i dospělým v soukromé poradně v Bystřici nad Pernštejnem (dobrá dostupnost z Nového Města n.M. a Žďáru n.S.). Po dohodě možné i on-line konzultace. Kromě diagnostiky řidičů se věnuji i diagnostice profesní orientace u dětí a dospívajících.
Aktuálně volné termíny a online objednání
Diagnostické testy
1 500 Kč -
Krizová intervence
700 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Lucie Šponarová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
V okolí Bystřice nad Pernštejnem