Odborný kožní lékař

Jiráskova 129, Turnov 51101

• B

Paní doktorka je velmi ochotná a vstřícná . Jsem spokojená s ošetrenim.Totéž platí o sestřičce milá , ochotná. Doporučuji !

• Odborný kožní lékař Jiný  •

• Ž

Já jsem s paní doktorkou velmi spokojena, velmi přijemný přístup i od sestřicky.K objednání jsem čekala pouze 3 dny .Dobře se o mne postarala a pomohla mi. Velmi jí za její ochotu a péči děkuji.Doporučuji

• Odborný kožní lékař Jiný  •

• Nedoporučuji po hodině čekání ve velmi silných bolestech mě neošetřila.Naopak z ordinace i po prozbe od sestřičky,že jsem na tom špatně nechala mě tam stát dál ať si počkám dokud někdo z objednanych lidí nepřijde. Upozorňuji přišla jsem v době kdy je ambulance pro neobjednané. Místo toho aby mě ošetřila pila si kavičku či co a po půl hodině brala už objednané pacienty. Navíc tam neustále není buď pro nemoc nebo dovolenou. Nespolehliva lékařka co nepomůže.

• Ja jsem s pani doktorkou velmi spokojena, velmi prijemny pristup i od sestricky. Velice rychle nam pomohla s dlouholetym problemem se kterym si jini doktori nevedeli dat rady. Krasny pristup i k me dvoulete dceri. Vse pekne vysvetlila a poradila.

Já jsem velmi spokojena, moc nám (mně i dceři) pomohla, navíc příjemný a pečlivý přístup od ní i od sestřičky.

Byl jsem u paní doktorky před cca. pěti lety a návštěva její praxe byla noční můrou. Nejprve několikahodinové sezení v čekárně, načež mi lékařka poté, co jsem se konečně dostal do její ordinace, po zevrubném průzkumu mého problému spočívajícího v nepříjemné vyrážce na zádech a břiše suše sdělila, že se musím se svým problémem naučit žít, poněvadž to nelze léčit. Omyl, zhubl jsem a problém sám od sebe odezněl ...
    Certifikátů má paní doktorka po stěnách hodně, se spokojenými pacienty už to nebude tak žhavé.

• H

Paní doktorka i sestřička jsou příjemné, byla jsem rychle objednaná a v čekárně jsem čekala poprvé asi 15 minut, podruhé asi 5 minut. Problém rychle a dobře vyřešen.

• Mně i mým blízkým paní doktorka moc pomohla. Snaží se problém vyřešit, vše trpělivě a podrobně vysvětlí. K mé mamince dojížděla přímo domů, po večerech, to hned tak někdo neudělá. Navíc je milá s příjemná.
    Její slabinou je její sestra a také její nemoc, která je důvodem její častné nepřítomnosti. Moc jí děkuji a přeji, aby nám dlouho vydržela.

• Z

Do ordinace se nesmí v botech, to by ani tak nevadilo, kdyby se v čekárně topilo. Sestra se chová arogantně, umí přehlížet, ví vše nejlépe. Do profesionality a slušného chování má hodně daleko.
    Jak je možné, že jsem objednaná na určitou dobu, ale čekám na vyšetření dvě hodiny??! A to v ordinaci nemá pacienta.
    Co se týče lékařky: už má nachystaný recept, ještě než vlezu do ordinace. Sahala mi do otevřené rány rukama bez rukavic a aniž by si před tím ruce umyla nebo odesinfikovala, poté o hygieně rukou také nemůže být řeč. S onemocněním mi nepomohla, právě naopak. Problémy se zhoršovali, pokaždé jsem dostala novou mast, po které se problémy ještě více vystupňovaly. Nyní jsem objednaná k jinému lékaři, snad již k odborníkovi.

• Nejvíc mně vadí, že vám nenapíše ani recept na počkání a musíte si zavolat a přít další den. No jo ale když tam teda voláte, tak vám to nezvedají, a tak si pro recept voláte třeba týden. Kolikrát jsem tam byla 1,5 hodiny před koncem ordinační doby a v čekárně 3 lidé. Přesto jsem byla slušně vyhozená. U doktorky jsem byLa asi 3x, poprvé jsem byla nadmíru spokojená, ale poté už ne. A to nemluvím ani o tom, že vás doktorka skoro ani nevyslechne a už máte v ruce recept.