Kpt. Jaroše 2876, Tábor 39003
M.J.
Pan doktor byl příjemný, vysvětli mi stav mé nemoci a doporučil léčbu kterou sme ihned zahájily ikdyž jsem nebyla objednána.
• jiné místo • Jiný •
Ivana M.
u pana doktora jsem byla velmi spokojena,vlídné jednání jak pana doktora tak sestřičky,vše vysvětlil,jelikož mám zkušenosti s jinými ortopedy kde jsem nebyla spokojena dlouhé čekací doby ,i když jsem z jiného okresu nadále budu jezdit do Soběslavi moc děkuji
Černá5
Panu doktorovi plně důvěřuji, protože skutečně léčí a má zájem vyléčit !!! Zároveň chválím i příjemnou sestřičku. Díky a kéž by bylo takových doktorů víc.
I
Ivana
S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti,vždy mi pomohl,je milý,lidský,umí naslouchat.Díky
Stanislav
Dobrý den, pana doktora znám již asi 15 let, vždy mi pomohl, takže jej mohu pouze doporučit.
Karolina
Mám velmi dobrou zkušenost s tímto panem doktorem. Můj několikaměsíční problém vyřešil během několika návštěv a natrvalo, což o předchozím lékaři, kterého nechci jmenovat, říci nemohu.
G
Gabriela S.
K panu doktorovi docházím s problémy již řadu let a nemohu řící, že by mi někdy nepomohl, nebo že by nebyl připraven a ochoten vždy pomoci. Mám k němu plnou důvěru.
Petr
Kvalitní vyšetření, jednoznačně vysvětlil problém, zavedel kvalitní léčbu, stav se mi výrazně zlepšil. Co jiného dodat. Jen : DOPRUČUJI.