MUDr. Libuše Šimečková

Praktický lékař Více

Ratiboř 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

č.d. 75, Ratiboř 75621

Bohužel patřím také k nespokojeným. Pořád dokola jedny nezabírající antibiotika, o výtěr z krku si musím říct, o kontrolní sedimentaci se mi může jen zdát...své problémy jsem nakonec musela vyřešit u jiného lékaře SAMA. Jen procítěně pokyvuje hlavou, ale neléčí...neumím si představit, že bych šla se závažnějším problémem..a ty její přestávky, jak se jí zachce..

• Mě naprosto vyhovuje jeko lékařka. Neda se to srovnat s MUDr. z vedlejší vesnice co mi spíše připomína smrtibráchu.

• Paní doktorka Šimečková je skvělá lékařka.
    Svou práci odvádí profesionáloně, a to že do ní umí vložit víc pozornosti, opatrnosti, lidskosti, citu a že umí opravdu naslouchat nemocnému víc než kterýkoliv jiný lékař, je v tomto oboru neocenitelné.
    A pokud se to někumu nelíbí, pochybuji, že ho někdo drží!
    Ten komentář z 23.4. svědčí nejen o neznalosti a nezralosti,...

• F

Nejlepší

• R

Mně vyhovuje,sopel léčit umí,když chci někam na vyšetření,tak mně pošle.Furt lepší jak felčar v sousední vsi proti proudu potoka,ten by nejraději prováděl v ordinaci lobotomii.

Nevím jak vy ale já jsem spokojená vždy má dobrou náladu vlídné slovo.

• D

Paní doktorka doktoruje jen pro někoho!!!!! Pokud člověk neví jak si svou nemoc vyléčit a paní doktorce to neřekne, tak nenapíše léky, nepošle k vyšetření..... tlakoměr snad ani nemá. Každý si musí vše naordinovat sám!!

• S

pokud profesně můžete takto hodnotit, není zapotřebí další komentář.