Fakultní nemocnice U sv. Anny

Pekařská 53, Brno 656 91

U paní doktorky s léčím už 15 let, přišla jsem k ní v otřesném stavu s maličkými dětmi. Předtím jsem se léčila u jiné zcela neschopné a neochotné a protivné lékařky, takže můžu srovnávat. Paní dokrtorka Procházková mne vytáhla z nejhoršího, nasadila mi moderní účinnou léčbu. Uvedla mne do stabilizovaného stavu, ve kterém se udržuji stále. Díky jí za to!!! Ochotně zodpoví všechny dotazy, je lidská a laskavá, velmi si její práce vážím. Nemohla jsem se dostat k lepšímu lékaři.

• Fakultní nemocnice U sv. Anny Jiný  •

• A

Velmi ochotná, příjemná a skvělá lékařka. Byl jsem velmi spokojený s jejím odborným přístupem a doporučuji!

• V

Je to skvělá lékařka, vždy přidá i úsměv a to je k léčbě též důležité. Vždy na 100%

• výborná paní doktorka, bohužel momentálně na mateřské dovolená, těžko říct, na jak dlouho (zatím něco přes rok)

Je opravdu nejlepší

• R

Jsem s ní moc spokojená.

Paní doktorka mě osobně dostala z potíží naprosto jedničkově, je vždy milá,pečlivá, dokáže poradit a pacient je pro ni člověk s nemocí, a ne kus...Opravdu jsem vděčná za to, že mám to štěstí, že mě léčí...doporučuji všem, komu stojí za to vlastní zdraví :-)))

• S

Paní doktorka je velice pečlivá a vůbec skvělá paní doktorka.