MUDr. Lenka Kolková

Škvorec 1 adresa

Sam. ordinace PL - pro dospělé

Masarykovo nám. 122, Škvorec 25083

• E

Kritický stav staršího pacienta, ke kterému byla zavolána domů podcenila a odbyla podáním sedativa. Rychlou záchrannou službu, která v tomto případě dle stanoviska nemocnice byla opravdu nezbytná, nezavolala. Pacient zemřel ... myslím, že více není co dodat.

• Sam. ordinace PL - pro dospělé kolabování starší osoby  •

• Paní MUDr. Lenka Kolková je výborná velmi vstřícná, zkušená a empatická lékařka, vždy stanovila správnou diagnózu.

• Do této ordinace chodím již několik,s profesionalitou a přístupem paní doktorky i její sestřičky jsem velmi spokojena.

• Výborná a pečlivá lékařka, příjemná a ochotná sestřička.

• Je až zarážející s jakou lehkostí dokážou lidé pod rouškou anonymity škodit druhým. Nedovedu si představit, jaká zášť a nepřejícnost je musí k tomuto chování nutit.
    Ve slušné společnosti si lidé říkají vše z očí do očí.
    Je mi jasné, že na malé vesnici není snadné zavděčit se všem a těm, kterým ležíte v žaludku z jakéhokoliv důvodu, se podobný styl anonymního hodnocení velice hodí, jako beztrestný způsob pomluvy.

Ti, co jsou spokojeni, nemají motivaci někam něco psát. Tak jen za všechny spokojené: ORDINACE i paní doktorka jsou super.

A ještě poučení pro škodily: Zloba způsobuje žaludeční vředy. Tak pozor, aby jste náhodou někdy nepotřebovali pomoc blízkého lékaře.

• Není fér hodnotit lékaře podle sestry. Sestra vás neléčí.
    Ordinace je vybavena EKG a další moderní technikou, nechápu řeči o komunismu.
    Osobně preferuji citlivý přístup a odborné schopnosti před novým modelem sedací soupravy v ordinaci.
    Pro netrpělivé v čekárně: Lékař není stroj a asi by se vám také nelíbilo, kdyby vám osobně nevěnoval dostatečnou pozornost. Lékař, zejména na venkově funguje částečně i jako psycholog, se kterým potřebuje pacient, často v tíživé situaci promluvit. Poznáte sami, až budete podobnou službu potřebovat.

Dříve býval lékař na vesnici vážená osoba. Dnes se často dočká jen kritiky od nepřejících lidí.

Každý pozná hodnutu lékaře v místě bydliště až ve chvíli, kdy mu jde o život.

Moje hodnocení: Skvělý lékař. Příjemný člověk. Výborné.

• K paní doktorce Kolkové a její sestře chodíme již delší dobu, obě jsou profesionální a ochotné. Nevšiml sem si žádných nevhodných výstupů vůči pacientům. Doporučuji všem a nechápu negativní hodnocení některých pacientů. Pokud mají výhrady, tak ať si najdou jiného praktického lékaře.

• jak za socialismu...

• Sestra je velmi neprofesionální, až drzá, neslušná. Paní doktorka je příjemná, ale tak když to sečtu a podrthnu vč. úrovně ordinace, tak se těším, až uběhnou 3 měsíce a půjdu jinam.

• Nedá se dovolat do ordinace. Než si stačí s každým důchodcem vypít kafíčko a popovídat, tak můžete v čekárně i umřít