- Zubní lékařství
Tomas D.
Paní doktorka je velice milá a po odborné stránce špičková a vše srozumitelně a jasné vysvětluje a dává možnosti řešení. Při zákroku dělá fotografie a pak vše vysvětlí, jak zákrok probíhal. Při zákrocích je využití anestezie samozřejmostí. Vzhledem k tomu, že používá nové moderní technologie, tak počítejte s tím, že si taky zaplatíte-malá plomba mě stála 1000 Kč, u jiného zubu, kde byla větší výplň tak 1700 Kč. Ta cena však zcela odpovídá výsledkům, které jsou opravdu špičkové. Pokud nechcete do svých zubů investovat, tak tady nechoďte.Počítejte ovšem s enormně dlouhými objednacími dobami.
lenkab2
Paní doktorka Vše hezky vysvětlí, hlavně srozumitelně i laikovi. Zachrání to, co je pro jiné zubaře nezachranitelné. Můžu jen vřele doporučit. Podstoupila jsem u ní mnoho zákroků, které byly bezbolestné a velmi příjemné, což se o jiných zubařích říct nedá. Co chodím na ošetření k ní, zubaře se už nebojím.
danapetrov
Velmi milá paní doktorka,profesionální přístup,rychlé ošetření,vše vysvětluje,velká spokojenost,moderní vybavení ordinace.
• jiné místo • bolest •
michaelakostelnikova
Paní doktorka je velice milá a šikovná. Ráda vše vysvětlí. Konečně chodím k zubaři ráda a prevencí se nebojím. K paní doktorce již chodí celá má rodina (přítel, otec, bratr) a také všichni spokojení a rádi se vrací. Paní doktorku mohu jen doporučit.
• jiné místo • prevence zubního kazu •
skola
Paní doktorku jsem navštívila na doporučení mé známé, kdy jsem potřebovala novou korunku. Mile mě potěšil její profesionální přístup a zájem o můj problém. Zub je OK, vřele doporučuji.
• jiné místo • oprava zubu •
barboraburianovaaa
Paní doktorka je velmi šikovná, pečlivá a zakládá si na moderních metodách. Jsem pár dnů po extrakci zubu moudrosti a už jsem bez bolesti a problémů. Za mě můžu jen doporučit a dávám veliké plus!????????
katarina.franova
Paní doktorce musím poděkovat za překonaní mého strachu z návštěvy zubaře, její přístup byl velmi lidský a profesionální. Všechno mi vysvětlila a navrhla nejlepší způsob řešení. Ošetření nebolelo a paní doktorka byla celou dobu milá a pečlivá.
• jiné místo • Bolest zubu •
l.drtinova
Paní doktorka je moc milá,ale hlavně velmi šikovná a pečlivá.Ošetření u ní mě nikdy nebolelo.Můžu jenom doporučit.:-)
roubalova.lenka
Paní doktorka je moc šikovná, ochotná a příjemná. Každý krok vždy důkladně vysvětlí a snaží se vyjít vstříc. Konečně chodím na preventivní prohlídky beze strachu.