MUDr. Lenka Dúbravčíková

Pediatr Více

Holešov 1 adresa

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost

Grohova 538, Holešov

Přiblížit mapu

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

K paní doktorce jsem s dětmi přešla od jiného pediatra. Bylo to nejlepší rozhodnutí.
Paní doktorka je velmi empatická, milá, žena na svém místě.
Vždy perfektně poradí, uklidní, pomůže. Všechno u ní funguje tak jak má. Člověk dlouho nečeká v čekárně. Sestřička je také moc milá.
Jsem moc ráda, ze u ni děti jsou. A ona je lékařkou, která tady pro své pacienty opravdu je. Nestane se, ze by nezvedla telefon nebo že by člověk nevěděl, kdy nerodinuje a kdo ji zastupuje. Více takových lékařů jako je právě ona :-)

Jsem s paní doktorkou velice spokojená,. Přešla jsem k ní od jiného pediatra a nedá se to srovnat. Žádné dlouhé čekání s dítětem v horeckach. Skvělý přístup. Prostě profesionální chování. Ja určitě doporučuji.

Paní doktorka je "žena činu" a vždy nám poradila a pomohla. Jsem s ní velice spokojená. Společně se sestřičkou jsou vždy ochotné a vstřícné.

Paní doktorka Dúbravčíková je velmi vstřícná, otevřená lékařka, kromě klasické medicíny používá také "selský rozum" a nebojí se k lékům doporučit i "babské" tradiční podpůrné léčebné metody nebo naopak "moderní" homeopatika. Vždy pečlivě, trpělivě (a mnohdy i několikrát) vysvětlí, co máme dělat, je ochotná i při konzultacích po telefonu. K tomu přidejme také milou sestřičku, se kterou tvoří sehranou dvojici. Já s dětmi moc po doktorech neběhám s každou drobností (naštěstí nemusím:):), ale když už tam jsme, návštěva je 100% bez stresu a nepříjemných pocitů (což se o všech lékařích zdaleka říct nedá) - a je s nimi legrace:). Velice mi pomohla také její osobní návštěva po příjezdu z porodnice. Myslím, že budeme těžko hledat náhradu, až budou muset synové od této dětské lékařky odejít.
M. Kuczmanová

Mě paní doktorka vždy pomohla a okamžitě identifikovala nemoc, aniž by nějak váhala nebo dlouho přemýšlela. Takže svou práci má v hrsti. V tomto klobouk dolů. Jen škoda, že od ní budu muset už odejít, jelikož už patřím pod běžného lékaře.
Lékařka je to celkově tedy velmi dobrá....

Ačkoliv ze začátku jsem měla z paní doktorky smíšené pocity....(malá jako miminko nechtěla přibírat a za to jsme si i párkrát vyslechli "kázání" ) nyní jsem s ní velice spokojená. Poradí, vysvětlí....K dceři je vždy milá a usměvavá. Mohu doporučit.

S paní doktorkou jsem spokojená, jsem tam s malým docela často a vždy mi poradí a hlavně vše ochotně vysvětlí třeba třikrát nebo zapíše na papír, abychom to doma nepopletli s léky.A paní sestřička? Taky paráda.Spokojenost

B

Prošli jsme s dítětem třemi ordinacemi pediatrů - doktorek v Holešově, ale MUDr. Důbravčíková je nejlepší, u ní jsme zůstali. Nezaznamenala jsem chybu a hlavně bych pochválila pečlivost a zdravý selský rozum a nadhled paní doktorky. To, co ostatní neřešily (chronické potíže), protože se jim zřejmě nechtělo, nebo tomu neporozuměly, paní Důbravčíková začala řešit a vyléčila. Na nic si nehraje, děti má ráda - a jestli někdy řekne, co si myslí o nemyslícím rodiči, který svému dítěti škodí svou blbostí, to mi nevadí, naopak je pro mě přínosné poučit se z chyb jiných (které stejně osobně neznám a víckrát neuvidím).

Ještě jeden názor: nejlepší diagnostik nejen mezi pediatry, ale vůbec - takový Dr. House v sukni. Geniálně stanoví diagnózu a neplete se. A že je upřímná a když ji něco naštve, tak to řekne naplno - to je snad dobře, ne?

Paní doktorka je arogantní. Přede mnou pomlouvala maminku,která akorát odešla a to dost škaredě. Byla jsem v šoku. Tohle by si profesionál dovolit neměl. Upřímnost lékaře mi nevadí naopak ,ale nesmí si ji paní doktorka plést s arogancí a samolibostí. Už nikdy více!