Tyršova 160, Sedlčany 26401
Pan doktor přehlédl u syna spálu.Řekl mi, že je to obyčejné nachlazení a synovi mám koupit v lékárně "nějaké" vitamíny - na dětské pohotovosti v Příbrami.Syn měl již 24 hodin velmi vysokou horečku. Až jiný lékař ještě ten večer nasadil silná antibiotika a nemohl pochopit, že takové onemocnění někdo přehlédl či nepoznal. Velké zklamání a nedůvěra v dětskou pohotovost v Příbrami :-(
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dcera měla dva týdny horečku s rýmou a pan doktor Pejša řekl, že až ji bude bolet v krku máme přijít. Prosím? Okamžitě jsme šli za paní doktorkou a ta dceru poslala na krev. Nakonec dcera měla mononukleózu. Hodnocení nedávám pouze z tohoto důvodu. Měli jsme více takových případů.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
LĚKAŘ ODMÍTL OŠETŘIT NEMOCNĚ DÍTĚ! COŽ JE TRESTNÝ ČIN!
K panu dr jsem přišla se synem, který měl 38,8 horečku (ráno) a pan dr ho odmítl ošetřit s tím, že jsem neměla s sebou kartu VZP. Večer měl syn horečku 40,7 a druhý den jsem se dozvěděla, že má nález na průduškách, v krku, těžký průjem a byly mu okamžitě nasazeny ATB s tím,že máme být připravený jet do nemocnice.
Moc Vám děkujeme pane doktore Pejšo, říká Vám něco etický kodex nebo co to znamená, když lékař odmítne podat první pomoc?• • •
Pan doktor je již starší ročník. Vždy když jsem potřebovala poradit s miminkem,nedostalo se mi uspokojující odpovědi. Jeho zastaralé doporučení nám dopomohlo k předčasnému ukončení kojení:-(
Jinak je ale moc hodný a jeho sestřička milá.• • •
Chodíme k panu doktorovi 6 let a je to nejlepší dětský lékař, se kterým jsem se setkala. Má dlouholetou praxi a hezký vztah k dětem. Neměnila bych.
velmi spolehlivý, nejlepší
Jirka Malý
nelíbí se mi
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
asi jsem vyrusila pana doktora od hokeje,byl docela neprijemnej a arogantni.