Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíZkušenosti
Michal K.
Jen z pohledu na pacienta toho většinou moc diagnostikovat nejde. Nechápu, proč mě pan doktor neposlal alespoň na rentgen, když je to ve stejné budově, myslím že jen o patro níže. Ale pan Pásek mě vyšetřoval asi 2 minuty, vzal 30kč, řekl, že to mám rozchodit a za týden přijít na kontrolu. Stav se mi samozřejmě 3 dny poté zhoršil tak, že jsem nemohl chodit prakticky vůbec, takže jsem musel navštívit skutečného lékaře v nemocnici. Tam mi udělali rentgen ještě před vstupem do ordinace, poté i sono a diagnóza byla na světě. Tedy pokud nechcete mrhat časem a penězi, doporučuji s ortopedickým problémem radši rovnou zajet kamkoliv jinam, určitě ne sem.
Pan Pásek! Milý člověk, také velmi vtipný. Měl jsem 2 roky chronické bolesti zápěstí. Ukrutná bolest, ale když jsem přišel za p. Páskem, tak mě toho zbavil a rok jsem bez komplikací. Moc vám za to děkuji, jste skvělý lékař!
~
Necelý rok jsem se léčila u pana Páska na ortopedii v Hlučíně - na ambulanci,a nemusela jsem tak dopadnout, jen trochu rozvahy a víc vyšetření. Když má člověk pořád problémy tak se s tím něco dělá, ne že se to léčí jenom obstřiky, tablety, mazání a zase obstřiky. Existuje snad rentgen, který mi za celý rok nikdo neudělal. Snad to není tak drahé vyšetření! "Děkuji" moc za roční léčení, které k ničemu nevedlo. Až po změně lékaře, teď jsem po operaci kolena. Vaše léčení mě přivedlo koleno na odpis! Nejsem ojedinělý případ, ale u Vás je to už několikátý případ.
pacientka z Hlučína!!!
ppavl a a manžel
výborný lékař , pečlivý , dokonalý
vzdělaný s lidským přístupem
doporučuji všem
~
Doktor je nejlepší tralal la la la
dlouhodobý pacient Petr
Perfektní lékař. Příjemný, ochotný, velice vzdělaný. Člověk na pravém místě.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.