Poliklinika II Hradec Králové

Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03

Paní doktorku vřele doporučuji. Profesionální a lidský přístup. Z dovolené jsem si přivezla infekci v uchu.
    Sestřička velmi milá, vzala mě i bez objednání.
    Paní doktorka mi velmi pomohla.
    Takových lidí by mělo být ve zdravotnictví více.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

Dne 21. 1. 2025 jsem byl se svým problémem kvapně vyšetřen („Nic tam nevidim.“) a odeslán k praktické lékařce. Pracoviště jsem zvolil, protože necelých šest let nazpět mi tam s jiným problémem pomohli.

Důvodem odmítnutí bylo ve zkratce 1) zde léčí uši, nikoli krk (sdělené paní doktorkou), 2) tohle má léčit praktik, ten na to má kódy (sdělené paní doktorkou) a 3) měli plnou čekárnu patrně dopředu neohlášených akutních případů (viděl jsem sám).

Všechny tři argumenty beru a považuji za pádné. Tím spíše nepochopím, proč nelze 1), 2) a 3) srozumitelnými větami napsat na web, či alespoň vyvěsit na dveře, nebo mne den předem mohli kvapně odbýt SMSkou, když už já jsem se v SMS vypisoval. A když ani to není možné, proč mi telefonicky sestřička doporučila se dostavit?

Proč jsem čekal hodinu v čekárně a vážil sem cestu, následně zabíral čas a prostor ostatním pacientům i zdravotníkům?

Pracoviště v mých očích v kategorii organizace žalostně selhalo, proto dávám nízké hodnocení a nedoporučuji.

• I

Oceňuji lidský přístup paní doktorky, proto do její ordinace jezdím z větší dálky. Je vstřícná, vše vysvětlí, pečlivě provádí vyšetření, nastaví léčbu a doporučí i volně prodejné léčebné produkty (ale nic nenutí).
    Jsem spokojená.

• A

Nevím. Mně ta paní přijde prostě nějaká důležitá. Neřeknu jí všechno do detailů, tak je hned taková nepříjemná. Při vyšetření je opravdu pečlivá, ale komunikace s ní se mi moc nelíbila.

• B

Skvělá paní doktorka i sestřička, vzali mě i bez objednání kvůli akutnímu problému. Příjemné prostředí.

• Poliklinika II Hradec Králové Jiný  •

• Maximální spokojenost, jak za mne tak i za syna. Super přístup, ochota a profesionalita.
    Díky že Vás tu máme. Maleček

• velmi přívětivý a laskavý přístup k dětem. pěkná ordinace i čekárna s dětským koutkem.