MVDr. Josef Sýkora

Dobříš 1 adresa

Ordinace

Plk. B. Petroviče 461, Dobříš 26301

• S

Vynikající pan doktor s obrovskou praxí. Je vidět, že dělá svou profesi s láskou. Ceny jsou opravdu lidové. Velmi si cením jeho vztahu a přístupu k pacientům s němu tváří.

• Ordinace Jiný  •

• 2

Chodíme k panu doktorovi od té doby, co se naše fenka přiotrávila a on byl jediný dostupný lékař na telefonu, který okamžitě pomohl.. všude jinde byl záznamník nebo nás to odkazovalo opět a opět jinam.. Pan doktor je levný, ale hlavně zvířatům opravdu rozumí. Má spoustu zkušeností, je ochotný a vždy příjemný. Naše fenka se do ordinace dokonce těší :) Máme zkušenosti s přiotrávením, kastrací, bolestmi zad, atd. a všechny kladné. Pana doktora Sýkoru vřele doporučuji.

• K panu Sýkorovi jsme šli s naším rok a půl starým pejskem. Nechutenství, apatie, velké ubírání na váze, únava a neustálé zvracení. Několik návštěv v jeho ordinaci ale vždy vyneslo stejný výsledek - je v pořádku, to je u štěňat normální, nic jí není, maximálně může být nachlazená.... Vzhledem k nezlepšujícímu se stavu a s úměrně narůstajícími obavami, jsme vyrazili na příbramskou veterinární kliniku. Diagnóza - těžké selhání ledvin. Paní doktorka nám řekla obávanou zprávu, ale vzhledem k malému věku psa se pokouší o záchranu. Fenku si nechali na klinice a my se modlíme aby se jí udělalo lépe, jinak je závěr jasný..... Díky vstřícnosti a zájmu tamních lékařů, máme naději. Pokud tedy potřebujete prášky na odčervení, či očkování, jděte do této ordinace. Pokud je ale problém, utíkejte jinam než bude pozdě.

• Nejlevnější veterinář u kterého sem kdy byla, má poloviční ceny na očkování a přecejen místo 500 platit 240 je skvělé ! Navíc je to moc milý starý pán, se vším rád poradí, dokonce dal i očkovací průkazy zdarma..Je vidět, že ho jeho práce baví, ani fretčí kousnutí neodradilo jeho příjemný přístup ke mne a ke zvířatům. Vřele doporučuji ! :-)

• Podle mého názoru to je nejlepší veterinární lékař v Dobříši s citlivým přístupem ke zvířatům a jejich majitelům.

• Velmi dobrý lékař a zýborné ceny. Doporučuju

• příjemný,zkušený, cenově dostupný

• Pan doktor je velice ochotny clovek. Je videt,ze ma rad zvirata. Doporucuji vsem co maji domaciho mazlicka.

• Pán doktor je úžasný človek. Má jedinečný prístup k zvieratám, čo je pre nás veľmi dôležité. Je veľmi ochotný a spoľahlivý a nevieme si predstaviť, že by sme naše mačky a psa zverili do rúk iného veterinára. Odporúčam každému, kto chce pre svoje zvieratko len to najlepšie.
    Andrea

• Pan doktor mi operoval krecka. Odstranoval mu nador. Povedlo se. Je sikovny.