Porodnibaba

Zobrazit ostatní profily porodních asistentek v okolí

O mně

Jsem porodní asistentka, která provází ženy a nově vznikající rodiny těhotenstvím, porodem i obdobím po porodu.
Podporuji aktivitu ženy a odpo...

T
Umístění: Porodnibaba porodní asistence

Jako prvorodicka jsem si k porodu prala nekoho zkuseneho. Nekoho, kdo mi da pocit bezpeci, silu, podporu. Nekoho, na koho se budu moci spolehnout a budu mu moci plne duverovat. A hlavne jsem chtela pohodovy porod pro sebe a sveho chlapecka, aby mel krasny start do zivota.
Diky Jitce se mi vsechno splnilo a ja ji nikdy neprestanu byt vdecna, protoze diky ni (a memu priteli) jsem mela moznost prozit krasny porod a na svet prislo klidne, pohodove a spokojene miminko
Vsem tehotnym zenam bych prala, a aby u porodu mely "svoji Jitku" protoze ona je opravdu andel

Umístění: Porodnibaba pooperační péče

Jíťa je anděl, kterého nám seslalo samo nebe. Radila mi během těhotenství a moc nám pomohla nejen v šestinedělí. Je studnicí vědomostí a zároveň má přátelský a empatický přístup. Vřele doporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní Jitka pro mě byla poradním hlasem před i po porodu. Ale hlavně mě doprovázela do Náchodské porodnice, kde mi byla velkou oporou a přístavem klidu, který měla celou dobu v očích. Přijela v noci, držela mě jako člen rodiny za ruku a dodávala mi sílu, když jsem si vždycky už myslela, že mi žádná další nezbývá. Jako dula byla super a věřím, že když vede porod ona, tak se celý ten proces posune ještě na jiný level. Děkujeme a určitě doporučuji!

Umístění: Porodnibaba porodní asistence

Přístup paní Jitky je profesionální, respektující, empatický, klidný a láskyplný. Se vším velmi ochotně poradí a její vlídný hlas dokáže pohladit na duši a uklidnit, když je potřeba.

Umístění: Porodnibaba porodní asistence

Jitka je velmi profesionální porodní asistentka se skvělým lidským přístupem, zodpovědností a ochotou. Vřele doporučuji.

Umístění: Porodnibaba porodní asistence

Děkuji moc Jitce, která mi pomohla na svět s mým třetím synem. Díky ní jsem porodila 4kg miminko defakto bez poranění. Porod byl moc pěkný, vše probíhalo dle domluvy.

Umístění: Porodnibaba porodní asistence

Děkuji Jitce, že mi mohla být oporou v průběhu mého třetího těhotenství a přípravy na porod. Je to člověk na správném místě s velkou dávkou empatie a porozumění. Díky ní mají ženy možnost kontinuální péče v průběhu těhotenství, porodu i v době šestinedělí.

B
Umístění: Porodnibaba

Paní Jitku mohu jen doporučit! Je velmi ochotná, vstřícná, příjemná, pečující a podporující. Važím si jejích zkušeností, vědomostí a hlavně ochoty být tu pro ženy. Díky za to!

Umístění: jiné místo Navyseni laktace

Vrele doporucuji, kontaktovala jsem pani Jitku telefonicky a dala mi spoustu praktickych rad ohledne kojeni a navyseni laktace. Je ochotna vyslechnout, poradit. Empaticke a mile jednani zahrnuto.:)

Umístění: Porodnibaba Porod

Slečnu/paní Jitku doporučuji ještě před porodem. Velmi milá, ochotná a zkušená. I ve večerních hodinách mě neodmítla, komunikovala se mnou přes fb a dala spousty rad k porodu, které mě strašně uklidnila a u porodu na ne budu myslet- a tak bude můj druhy porod skvělý díky ní ❤️
Ještě jednou moc děkuji!

O mně

Podporuji aktivitu ženy a odpo...