MUDr. Jitka Kroupová

4 názory

ORL ambulance

K Nemocnici 1106, Hořovice

4 názory

Paní doktorka i sestřička příjemné, ochotné, umí to s dětmi, zákrok provedený rychle, léčba účinná, zázemí v Nemocnici Hořovice výborné.

• ORL ambulance Jiný  •

• H

Paní doktorku doporučuji pro její vlídný přístup a snahu pomoci pacientovi. Rovněž si cením rychlosti objednání na vyšetření.

• ORL ambulance Jiný  •

• Byla jsem u paní doktorky léčena se streptokokovou angínou a paní doktorka se velmi divila proč chci vypsat neschopenku do práce , při léčbě Antibiotiky . Prý kdyz mi nic neni tak nevidí žádný důvod ležet doma!!! Mimochodem pracuji v kolektivu malých deti a kdyz jsem se paní doktorky tazala: " to mam jako mezi detma běhat se streptokokem a s ATB ?" tak se na me podívala a povídá " pokud Vám nic neni tak ano. Mimochodem do pátku mate neschopenku a v pondělí jdete do práce !!!"v polovině léčby jsem byla hospitalizovaná pro komplikace. Paní doktorka mi s těžkým srdcem vypsala neschopenku po dobu me hospitalizace. Nějaké příznaky a pocity ji naprosto nezajimaly. Opravdu me jako odborník zklamala a vubec ji nedoporučuji z důvodu jejího ne lidského a studeného přístupu!!!

• S

Byla jsem u paní doktorky poprvé,byla velmi milá,ochotná mi pomoci a i nepříjemný zákrok byl díky ní snesitelnější. Moc jí děkuji a doporučuji ostatním!