Březinova 62a, Jihlava 58601
O
O.Snížková
Velmi nepříjemné jednání sestry do telefonu. Dotazy odkud jsem, kde přesně bydlím a pak arogantní až hrubé sdělení, že neberou nové pacienty. Sama jsem zdravotník a toto bych si nikdy nedovolila. Asi sestru nikdo nenaučil jak se chovat k lidem.
• Odborná oční lékařka • Jiný •
R.B
Sedím tu v čekárně sám přes 2 hodiny
Mezitím co si sestřička s doktorkou popíjí kávu a povídají si co dělali minulí týden• Odborná oční lékařka • Jiný •
O
Ou
Na dotaz,jestli paní doktorka příjímá nové pacienty mi sestřička odpověděla otázkou odkud jsem a na mojí odpověď "z Jihlavy" mi nevrle odpověděla ale odkud z Jihlavy-myslím,že pro ní nedůležitý údaj,jsem jí řekla,že bydlím na městě a to byla konečná,najednou už paní doktorka nové pacienty nepřijímá.Amen
• Odborná oční lékařka • Jiný •
T
tereza ž.
S paní doktorkou,nejsem moc spokojená.Nikdy mi neřekne na co to vyšetření je.pokaždé když k ní jdu tak mi řekne že mám ten stejný problém i když mě to tak nepřijde.Pokaždé mě ty oči bolí jinak,ale podle mě ji to vůbec nezajímá.jako kdyby si stále stále za tím stejným.
S paní doktorkou jsem velmi spokojena.
Velmi příjemná lékařka i sestřička.
Nejsem moc spokojená. Paní doktorka si vždycky provede nějaké vyšetření a vůbec mi neřekne k čemu je. Když se jí zeptám, tak mi odpoví, ale nijak informacemi zrovna nepřekypuje. Je to v duchu: "Stejně tomu nerozumíš, tak se tak blbě neptej..."
paní doktorka bohužel nedodržuje hygienické návyky, ochota a vstřícnost úplně chybí. Nejhorší je setrička, ktera plete terminy, neochota sama. Nedoporucuji z vlastni bohate zkušenosti jsem znechucena touto ordinací a zvlaště sestříčkou.• • •
Letitá zkušenost ... možná někomu připadá, že klienta zvládne podezřele rychle, ale nemám zkušenost, že by někdy něco zanedbala. Mě tato rychlost naopak vyhovuje. Moc se mi líbí i systém objednání na čas ! Jsem velmi spokojen a to jsem v její péči se závažnou oční chorobou již zhruba od roku 1995.
je dobrá