Mlýnské nábřeží 507/5, Karlovy Vary 360 01
Alena P.
Vážený pane doktore, vážené sestřičky,
dovolte mi, abych Vám touto cestou srdečně poděkovala za Vaši skvělou péči, vstřícný přístup a profesionálně provedený zákrok.
Velice si vážím Vaší ochoty, lidskosti a klidného vystupování, které mi pomohlo celou situaci zvládnout s větším klidem a důvěrou.
Děkuji Vám za vše, co děláte – a s jakou péčí a empatií to děláte.
S úctou a přáním všeho dobrého,• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY, s.r.o. • Jiný •
Aleš Mareška, PhD, MBA, DBA
Dnes jsem byl jsem na vyšetření u pana doktora s bolestmi žaludku. Z vyšetření jsem měl obavy, avšak vše proběhlo bez problémů. Pak doktor je neskutečný sympaťák a má velmi schopnou asistentku. K panu doktorovi jsem dostal doporučení od své obvodní lékařky s tím, že mám jít jedině k němu. Pověst pana doktora předchází a za delší časové okno tato návštěva rozhodně stála. Když už jdete na podobné vyšetření, potřebujete na druhé straně cítit klid a pochopení a to z celého týmu pana doktora sálalo. Jednoznačně doporučuji tuto kliniku, jste v dobrých rukou, jak po odborné stránce, tak i po té lidské. Klobouk dolů před takovými profesionaly, jako je pan doktor Štuksa.
I
Ingrid Šidelková
Mockrát děkuji za krásný přístup. Z vyšetření jsem měla velké obavy, ale díky panu doktoru a sestřičce jsem to zvládla. Velké díky
Jarosilová
Dobrý den dnes jsem navštívila ordinaci pana doktora(hemeroidy) s velkými obavami a strachem. To vše bylo zažehnáno skvělým přístupem sestřičky a i po sléze i pana doktora. Pan doktor je nejlepší a úžasný vše vysvětlil. Vřele doporučuji děkuji pane doktore, takových kdyby bylo více. Tak by určitě všichni chodili na preventivní kontroly včas.
MŠ
Velmi příjemný pan doktor i sestřičky s lidským přístupem k pacientům
I
Ing. Niki Hozhoni
Opravdu jenom ty nejlepší pocity z vyšetření u pana doktora Štuksy. Profesionální a zároveň příjemně lidský přístup i výkon vyšetření. Jsem moc vděčný, že jsem se dostal do jeho rukou.
Vděčnost patří i jeho týmu, sestra byla vstřícná a příjemná. Žádný strach z kolonoskopie u pana doktora Štuksy, je úžasný ve všem co dělá.• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY, s.r.o. • Jiný •
M.K
Děkuji panu doktorovi který jako jediný přišel na mé dlouhodobé potíže kdy si nikdo nevěděl rady co mi je.Dva roky jsem měla obtíže se střevy,bolesti, špatné trávení i přesto že mi v nemocnici dělali USG a přehlédli vrozenou vadu na žlučníku z toho akutní zánět slinivky mi napsal novou zadanku na USG kdy mi obtíže byli zjištěny jiným pracovištěm.Pan doktor mi věřil a to je pro mě to nejdůležitější !!! Po zjištění došlo k zaléceni zánětu a následnému odstranění žlučníku.Dekuji že se mohu normálně najíst a mít normální život.Pan doktor je lidský má srdce na správném místě a opravdu mu záleží na pacientovi.dekuju pane doktore že jste!!!!
sestradany
Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovym profesionalnim a lidskym pristupem při vysetreni kolonoskopie jako u pana doktora Stuksy a tez u pana doktora Chrastila.A to jsem jiz absolvovala po pate.Dekuji Sochorova I.
• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY, s.r.o. • Vysetreni tlusteho streva •
Jitka Jelínková
Pan doktor Štuksa patří mezi nejlepší lékaře, které jsem za posledních několik let poznala. A to nejenom v ČR. On je samozřejmě skvělý lékař a odborník, ale i úžasný a empatický člověk. Vždy je dobře naladěn, nikdy se na pacienty nemračí, ač ho občas také musíme pěkně otravovat :-) Každý člověk má strach co má za zlou nemoc, když má dlouho zažívací potíže a také starosti co se bude dít dál. Ale při návštěvě ordinace pana doktora Štuksy to z člověka spadne a cítí se v jeho péči bezpečně. Ať jde o jakoukoliv diagnózu. Je opravdu úžasný pocit když člověk může věřit svému lékaři.
• GASTROCENTRUM KARLOVY VARY, s.r.o. • trvalé zažívací potíže •
Lisa Nosková
Pan doktor Štuksa je vynikající specialista s příjemným vystupováním a výborným vztahem k pacientům.
Velmi mi pomáhá v oblasti ERCP v Karlovarské nemocnici.
Velice děkuji, Jaroslav Čejka s rodinou• • •