MUDr. Jiří Šteffl

Chirurg Více

Třeboň 1 adresa

Chirurgická ordinace

Lázeňská 1001, Třeboň 37901

Super doktor, ochotný, parádně pomůže

• Vůbec nejsem spokojena s přístupem a s humurem pana doktora, protože i některých lidí se tento humor může dotkonout... Spíše mě ve všem ponižoval, než aby mi stanovil léčbu.. Když o něco požádám, tak mě hned sprdne, že neznám zásady slušného chování.. Opravdu k tomuto doktovi znovu nepůjdu..

Výborný doktor,máme ho rádi,vždy nám pomohl,musíte si zvyknout na jeho" humor".

• Super nemá konkurenci spokojenost.....

• Proste nejlepsi

• Mám s panem doktorem jen velmi dobré zkušenosti. Říká věci tak jak jsou a ničím se nezdržuje. Možná že to je ten důvod pro který ho někteří lidé nemusí. Mne to vyhovuje. P. Maleninský

• Jsem taky z Třeboně a rád ho mám. Takže se komentátor z prosince 2008 nemusí schovávat za obyvatele Třeboně. Vždy v pohodě, řezník, ale který chirurg není.

• Já i moje rodina máme s Dr Šteflem dobré zkušenosti,chodíme k němu už dlouho,dobrý diagnostik,pozná se praxe u házenkářů.

• V

Každý máme své mouchy.Pan doktor je výborný chirurg a diagnostik.V obstřicích kloubů nemá konkurenci.

Jsem spokojen, výborný diagnostik, pracuje s lidským přístupem a při tom rychle a efektivně.