MUDr. Jiří Reitinger

Pediatr Více

Šternberk 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Oblouková 25, Šternberk 78501

• R

Laksní přístup, nutnost opakovaně volat. Nekompetence

• jiné místo Jiný  •

Arogance, arogance, arogance....objednaný čas je k ničemu...budete čekat 30-60 min déle. S dětmi jsme u něj byli naposledy.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• H

Zkušenost s panem doktorem špatná a nejde o náhodu vzhledem k pochybení u obou dětí.Synovi způsobil hrubým přetažením předkožky pár bolestivých týdnů a zjizvení,lehce arogantní chování se dá zkousnout, nekonzistentní rady od lékařů-kolegů už jsou zmatečné.Po dalších nepříjemných zkušenostech jsem děti přehlásila jinam a tím zjistila,že od syna neměli vůbec lékařskou dokumentaci(nezažádali o její zaslání,a to měl jít na operaci s hydrokélou) a u dcery pro změnu nezapsali očkování Hexou.Navíc náprava trvala tak dlouho,že 2. dávka byla podána mimo doporučené rozmezí.Ujistilo mě to,že jsem odešla v pravý čas.

• jiné místo Jiný  •

• E

K panu doktorovi jsem se se synem dostala, když jsem sháněla alergologa pro malého syna. Telefonické objednání bylo rychlé a sestřička naprosto profesionálně podala všechny potřebné informace. Vyšetření syna panem doktorem bylo korektní, pan doktor má k dětem hezký přístup a tak jsme bez problémů návštěvu ordinace zvládli, i když syn nemá s muži lékaři až tak dobré zkušenosti. Pan doktor je člověk na svém místě, měl velkou snahu dítěti pomoci a nenechat ho zbytečně trápit. Nekomentoval ani jednání naší dětské lékařky. která sice řekla, že je syn s největší pravděpodobností alergický, ale dál ji to už nezajímalo a neudělala žádná vyšetření, naštěstí nám aspoň napsala potřebné doporučení, když jsem ji o to požádala. K tomuto lékaři jsem šla na doporučení jiných maminek alergických dětí, které má pan doktor v péči a udělala jsem dobře, za nás velká spokojenost, konečně byl syn pořádně diagnostikován a podle toho mohla být zahájena léčba.

MUDr. Jiří Reitinger

Díky za názor.

Lékař odborně je na tom velmi dobře,myslím že jeden z nejlepších,Horší je to s jeho sestrou paní Motáňovou,která mu to velmi kazí,velmi ráda se plete do soukromí rodičů,vymýšlí si a roznáší lživé drby.

Vybírali jsme doktora pečlivě a podle mého jsme vybrali opravdu dobře, toho nejlepšího. Chodíme k němu již necelé dva roky a vždy jsme byli spokojeni jak tu někdo psal o arogantnosti... to je naprostý nesmysl, tento pan doktor má velice příjemné vystupování. Nejdůležitější je ale jeh odbornost vždy jsme dali na jeho rady a doporučení a věřím že jsme vždy udělali dobře. Věřím že i nadále budeme maximálně spokojeni a budeme díky výborné prevenci předcházet problémům.
    Velice ochotná paní sestřička je samozřejmě také + k této ordinaci. Jak doktor tak sestřička to s dětmi umí.

Jen si nedovedu představit, že bych nechal vzhledem k lokalitě venku dražší kočárek, ale ve městě jsou ty možnosti dost omezené.

K MUDr. Reitingerovi chodím se synem na alergo teprve půl roku, ale zatím jsme s ním velmi spokojeni. Je to vysoce erudovaný odborník a navíc s milým přístupem k pacientům. Nemáme to k němu zrovna nejblíž (cca 30 km), ale když jsme potřebovali jen napsat recept a syn nemusel zrovna na kontrolu, pan doktor nám nabídl zaslání poštou, což mě potěšilo. Někomu se to může zdát jako malichernost, ale spousta lékařů by se s vámi na toto téma ani nebavilo. Spokojenost, doporučuji!

• Naprosto jedinečný dětský lékař!!!! Odborník na svém místě a s dětmi to prostě umí!!!!Stoprocentně doporučuji!!! Máme tři děti a jsem naprosto spokojená!
    Kalfertová Hana Šternberk

• Rozhodně všem doporučuji , pan doktor je super, ´k dětem je hodný a velice příjemný , co se týče jeho odbornosti - tak o té NEPOCHYBUJI !!!! Vždy nám skvěle pomohl a jeho rady a doporučení léků , nebo metod vždy 100% zabírají !!!

• Pan doktor je skvělí, jen mám špatné zkušenosti se sestřičkou. Příjde mi, že absolutně vůbec nestíhá. Do karty malého téměř vůbec nezapisuje. A do očkovacího průkazu taky jednou zapomněla! Když jsem jednou byla s malým na pohotovosti, tak mě lékař na to upozornil, že máme trochu flákající sestru. Pak jsme si k dr.Raitingerovi měli přijít za 14dní pro výsledky a sestra mě mezi dveřmi odbyla tím, že má plno ať příjdu zítra ( bydlím 14km od štbk a jsem svobodná matka), když jsem ji to tedy vysvětlila nakonec mě odbyla znova, že vůůůůbec neví co po ní vlastně chci, že neví o žádných výsledcích. Ale věřím že kdyby mě ten den pustila k panu doktorovi, ten by určitě už věděl!