Havlíčkova 8, Šumperk 787 01
Linhartova 147, Ruda nad Moravou 78963
Dana
Dobrý den, myslím si ,že by pan doktor neměl už vykonávat svoji praxi. Neléčí, jen předepisuje léky aniž by pacienta vůbec viděl. A bohužel to může mít i fatální následky
Mykola Soloviov. Uprchlik s Ukrajiny-
Všechny recenze o doktorovi jsou deset let staré.Možná tehdy byl takový. Ale osobně už k tomuto lékaři nikdy nepůjdu.
Nedostal jsem žádnou lékařskou pomoc. Doktor mi nedal ani předpis na léky.• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martin P.
Za dobu, co k němu chodím, vždy bez problému. Vstřícný a ochotný lékař, kterého mohu doporučit každému.
Alena Rabová
Naprostá spokojenost. Vstřícnost, ochota pomoci a nikdy nechybějící optimismus a dobrá nálada
Je to velmi vstřícný a ochotný lékař. Svoji práci si dělá svědomitě a zodpovědně. Nemám k němu vůbec žádné výhrady. Chodí k němu celá moje rodina již několik let a nikdy jsme nezaznamenali žádný problém. Tímto mu děkuji za jeho práci a přeji pevné zdraví.
Annča
Jsem velmi spokojena, minimální čekací doba, příjemné jednání. Dokáže naslouchat, dobře poradí.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Šumperku
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Šumperku
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Šumperku