Dukelská 32, Cheb 35002
MH
Skvělý profesionál , který skutečně léčí a vyléčí. Velice si jeho práce vážím.
pacientka D.
Kdyby mě byl poslal na CT, zjistil by dg. a včas účinně léčil, někdy je to hra o čas, kvůl PN, lékaři se staví laxně, pacientovi komplikují život s OSSZ.
K.K.
Díky tomuto doktorovi dnes chodím ... ba dokonce běhám, lyžuji ... ČLOVĚK A OPRAVDOVÝ ODBORNÍK! Dokáže opravdu pomoci, je-li to na dnešní dobu reálné! + Líbí se mi přímé jednání a upřímný přístup - řekne narovinu, co má cenu, co jsou vyhozené peníze! ... Buďte rádi, že v Chebu máte takového doktora!!! V Praze jsem byla u tří a výsledek? Dojíždím za ortopedem J. Kopeckým do Chebu a nadále budu! :)
Ivana G.
Pan doktor toho sice moc nenamluví,jak zde někteří píší.Ale na moji otázku vždy a ochotně odpověděl.Stačí se jen zeptat.A jako lékař nevidim žádný problém,spíš naopak.Skvělý doktor,škoda že hvězdiček neni deset.
Radka P.
Dobrý den, hodnotím pana doktora velmi dobře. Jeho chování bylo vždy příjemné a profesionální. Velmi mi pomohl s mým zdravotním stavem. Doporučuji. Radka P.
ludvik.suster
Dnes při návštěvě tohoto doktora jsem znechucená jeho chováním.Platila jsem poplatek 30,-Kč.Neměla jsem drobné a tak jsem sestře podala 200,-Kč.Ona mi vracela samé mince.Při otázce proč mi nedala nějakou papírovou,tak se stalo něco co mi hlava nebere.Doktor vyletěl jako papírový čert a doslova řekl abych vypadla a už jsem k němu nechodila.To mi připadlo jako,že je naštvaný na to,že jim seberou tyto poplatky.Ale může se takto chovat ke starší osobě,když právě pacienti ho živí. Marcela Cheb
evamarasova
Pan doktor by si měl uvědomit, že když pacient přijde do ordinace mohl by alespon slušně odpovědět na pozdrav a o tom že se na mě ani nepodíval a mluví za něj sestřička, to si myslím že taky moc profesionální není. Nakonec mě po třech návštěvách, kdy nepromluvil ani slovo, sprdnul že malýho špatně přidržuji a že takhle to teda nepujde. Třebaže odborník to třeba bude dobrý, ale lidskost teda aby člověk u něj pohledal a o základní slušnosti také!!
Pacientka K
Hodnotím pana doktora pěti hvězdičkami. Souhlasím s názory, že je odborník. Snad jen dodávám, že nemám z pana doktora pocit, že je líný. Líní jako vši jsou nejspíš někteří jeho pacienti. Přeji pevné nervy pane doktore! Pacientka K
MP
Dobrý den,musím apelovat na předchozí negativní názor.pan doktor i když je pravda,že toho moc nenamluví ví co dělá a dělá to dobře,lékař který jen povídá a předepíše Vám vše o co si řeknete
aniž by Vám to k něčemu bylo jen aby Vám vyhověl je na nic.Tohoto pana doktora práce evidentně baví
a mé zkušenosti jsou jen velice kladné.• • •
M.
Kdyby možné napsat hodnocení nula hvězdiček - napíši nula !!! Pan doktor velice neochotný, líný jak veš. Pacientovi s kalcifikací (což je nadměrné ukládání vápníku) předepíše užívat pravidelně vápník (což ovšem ještě znásobí jeho kalcifikaci). Vypsat doklad pro pojišťovnu - další problém. Nejdříve jsme museli čekat 14-dní - poté nám stejně sdělil, že ho nevypíše, protože přece zánět v koleni z přetížení není úraz, ale nemoc !!! No comment. Pan doktor již NIKDY VÍCE !!!!