Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíZkušenosti
A.M.
Pan doktor pomohl mé dceři, v Děčínské nemocnici provedli lumbální punkci s tím, že stav "žádná hitparáda" (slova paní primářky) a po několika dnech poslali domů, že víc udělat nemohou, pan doktor přišel na epilepsii a léčil. Je to už několik let a dcera je zdravá. Sama k němu jezdím s migrénami, je skvělý a mohu jen doporučit.
Petra M.
Pan doktor Křepelka je skvělý odborník, má velice lidský přístup, tak empatického lékaře jsem ještě nezažila. Je vidět, že mu na pacientech opravdu záleží a maximálně se jim věnuje. Jsem velmi ráda, že jsem v jeho péči. On jediný mi pomohl s mými problémy, chodím k němu již 6 let.
Dana Bečvářova
Pan doktor je především odborník na svém místě, me zdravotní problémy se mnou probral, vše vysvětlil a navrhl léčbu.
Jana Dočkalová
Pan doktor je milý, ochotný a jako jediný mi pomohl s letitou migrénou.Je to odborník a člověk na svém místě.Neměnila bych a jsem ráda, že je to můj lékař.
Jitka Brožová
Měla jsem velké obtíže způsobené boreliózou, které nedokázal nikdo před ním vyřešit. Jsem mu velmi vděčná.
Iva B.Š.
Doporučuji, osobní přistup a hlavně pomohl tam, kde jiní hledali pouze opotřebení těla. Za mě 100 % hodnocení.
Stočes
Výborný pan doktor,narozdíl od neurologů z Hořovické nemocnice,tam jsem na pohotovosti dostal pouze injekci na bolest a prášky.Pan doktor křepelka, mi pomohl od velkých bolestí,poslal mě ihned na další vyšetření,atd.
Velice doporučuji a více takových výborných lékařů.
S pozdravem Stočes.
tanja699
Empatický, má výborný přehled o nových trendech v léčení. Neustrnul na místě. Vyslechne pomůže. Za mě výborně ????
Ela
I po první návštěvě u pana doktora mohu říci, že jsem se svěřila velmi dobrému a zkušenému lékaři, který se věnuje každému nejen profesionálně, ale především individuálně, s cílem pomoci a léčit.
Pan doktor má lidský přístup k pacientům, předepsal mi neinvazivní léčbu a jsem plně spokojen.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.