MUDr. Jaroslava Vlasáková

4 názory

Ordinace praktického lékaře

Plzeňská 87, Líně 33021

4 názory

• Na paní doktorku si nemohu stěžovat, vždy mi pomohla.

• Teprve se změnou praktického lékaře jsem zjistila, jak otřesná vlastně "doktorka" Vlasáková byla a pro mnohé stále ještě je. Chápu, že díky nedostupnosti laboratoří má omezené možnosti, jak stanovit diagnózu, ale paušálním předepisováním širokospektrých antibiotik si práci neušetří, protože jen u svých pacientů vyvolá na mnohá rezistenci a pak už jí nepomůže ani její chytrá kniha léků, bez které se neobejde, ani když k ní člověk jde s rýmou.

Když pominu poměry v čekárně, kde jsou i zdravé těhotné nuceny sedět i hodinu kvůli receptu mezi prskajícími nemocnými, považuji za zmínění hodnou ještě zdravotní sestřičku. Neumí jednat s lidmi, je netaktní a řeší diagnózy zásadně v přeplněné čekárně. A NEUMÍ BRÁT KREV!
    Vždy, když mi už po několikáté napichovala ruku, tak mi nadávala, že mam špatný žíly a že si za to můžu sama, že mi je nemůže najít. Strachu z odběrů krve mě zbavily až zdravotní sestry mé nové praktické lékařky, které odběry zvládají bez problémů a žíly mi naopak chválí.
    Vím, že mnozí nemají jinou možnost, než využít "služeb" doktorky Vlasákové, protože je ve vsi jediná. Snad se situace jednou změní s napojením na plzeňskou MHD.

• Tato paní doktorka se musí podívat do "chytré knížky" jestli vám na horečku může nabídnout paralen. Jako těhotná jsem v čekárně musela čekat na lístek na peníze klidně 2h a víc mezi nemocnýma,protože těhotenství je asi podle ní taky nemoc! Horší doktorku jsem neviděla

• Paní doktorka je dobrá tak akorát na napsání omluvenky. Celá její léčba spočívá v tom, že vám řekne, ať ležíte v posteli a pijete čaj s citronem.