Bří Mrštíků 38, Břeclav 69074
10.1.2017
Paní doktorka je odbornice s velmi lidským přístupem k pacientům, jen mě mrzí, že sestřička mě odmítla přijmout na kontrolu po operaci šedého zákalu jen proto, že jsem si nakonec operaci objednala sama , ne prostřednictvím ordinace paní doktorky, takže musím jet druhý den po operaci do Brna. J. Prinzová• • •
rihajara
Vynikající paní doktorka,odborný a lidský přístup na úrovni,vstřícná,ochotná a hlavně příjemná.Mohu jen doporučit.Děkuji paní doktorko.Říha Jaroslav,Břeclav
paní doktorka je velmi ochotná, dobře poradí a z celkového jednání mám velmi dobrý pocit.
Paní Danielová umí možná dobře předepsat brýle, ale to je vše. Vzácnější choroby nerozpozná i přesto, že jsou znatelné na první pohled. Připadá mi, že se dále příliš nevzdělává v oboru, vůči konkurenci podprůměrná lékařka. Nadprůměrná je pouze v maloměstě jako Břeclav, kde není přílišná konkurence. A to je špatně. S vážnějšími problémy radím jít jinam.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ochotná, vstřícná, milá, trpělivá. Vždy s úsměvem na tváři.
Velmi dobrý oční lékař.
nejlepší
Lékařka je skvělý odborník na svém místě. Jen škoda, že zaměstnaní se nemohou objednat na určitý čas. Jsem na tolik pracovně vytížená, že si nemohu dovolit prosedět celý den v čekárně. Velmi mne tento způsob omezuje a stále proto odkládám návštěvu. Myslím, že aspoň jeden den v týdnu by objenávkový systém mohl fungovat.
Lukáš
Opravdu super pani doktorka !!!!!!!!!!
T
Tučková