Jeřábkova 158,, Milevsko 399 01
I
ilona.husnikova
Ani já nemám moc dobré zkušenosti. V dětství mi nepřišel na nemoc perthes. A ani dnes s nim nejsem spokojená, přišla jsem k němu s bolestmi v kříži, z rentgenu nic nepoznal, tak mi řekl,že jsem jen přetížená z práce, napsal mi prášky na bolest a naschledanou. Bolesti pretrvávali, udelal m opich a bylo to jeste horší, nakonec me vyhodil z ordinace s tím, že si mam zajít jinam, že to už pro něj není. Dojela jsem si do Tábora na nervové oddelení a co nezjistili 2 výhřezy plotýnek.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
Frank
K panu Komárkovi jsem přišel s bolestí lýtkového svalu, noha byla oteklá a občas i brněla. Úraz nebyl žádný, po prohmatání, došel k závěru, že to bude něco svalového a poslal mě na rentgen, který samozřejmě nic neukázal, Měl jsem tedy být 14 dnů v klidu. Moc jsem mu nevěřil a zajel jsem tedy ještě do Písku, kde mi po prvním pohledu řekli podezření na trombozu a poslali mě na sonograf, který sraženinu potvrdil. Jsem rád, že sem panu Komárkovi neuvěřil, protože kdo ví kam by se ta sraženina mohla za těch 14 urvat...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
F.Krampl
Velmi příjemný a ochotný lékař.Pečlivě a pozorně vyslechl mé problémy a vyšetřil mě.Udělal na mě svým přístupem velmi dobrý dojem.Jsem nad míru spokojen.
Jaroslav Hejna
Když už pomlouvám tak se podepíšu. tak mi vy NEGATIVOVE příjdete stupidní a asi si i vymýšlíte.
Uvědomte si že Mudr. Komárek je jedinej ortoped v tomto institutu. A taky věřim že prd bylo. Já osobně
s modřínama k doktorovi nechodim.• • •
Marie Šťastná
K panu Mudr Komárkovi chodím 4 roky s krční páteří, jsem velmi spokojená, taktéž operace karpálních kanálků na zápěstí ruky a chirurgické řešení natržené šlachy proběhlo k mé plné spokojenosti. Pan doktor má příjemné vystupování a stejně příjemně a mile vystupují obě sestřičky.
Kudrna Miroslav
Pomohl mi,nespletl se v určení diagnosy,solidní jednání.
Příjemné vystupování, vyslechl pozorně mé problémy, pečlivě mě vyšetřil, poslal na rentgen, snímky vyhodnotil, vysvětlil příčinu potíží a prognózu do budoucna a zahájil léčení. Udělal na mě svým přístupem velmi dobrý dojem a to se týká i sestřičky. Bere střídavě do dvou ordinací, což zrychluje vyšetření, takže jsem ani dlouho nečekal, ač tam bylo dost pacientů. Jsem spokojen.
Pan doktor Komárek mě několikrát ošetřoval,většinou šití a 1 zlomenina a SUPER.A ukažte mi člověka,který je dokonalý.Žádný,co člověk to názor.Mojí mámě operoval obě kolena a je spokojená.Takže jen tak dál pane doktore.
Je vždy ochotný. Svou práci dělá zodpovědně.
Jan
U doktora Komárka jsem byl jen se zlomeninami a menšími úrazy.Vždy se ke mně choval slušně,vše mi náležitě popsal a vysvětlil.I sestřičky jsou usměvavé a milé.Pokud bude třeba,určitě půjdu znovu do jeho ordinace.