Místní drbny ho pomlouvají, protože s nimi netahne za jeden provaz, což podstatně urychluje čekací dobu v ordinaci. Je stručný, věcný, a upřímný, pokud vi co dělat a je vybaven, provede zákrok na místě a profesionálně, pokud neví pošle vás dál, já nepotřebují kamaráda ale odborníka a to pan doktor pro mě rozhodně je
Tash
Ano moc nenamluví ale moje zkušenost ta nejlepší !! vždy pomohl a vždy našel rychle to nejlepší řešení ....ps co nenamluví on namluví jeho příjemná sestřička tže jako team je vidím jako sehraná dvojka profesionálů
Jana
Pan doktor nepůsobí sice nelaskavě nebo nepříjemně. Nicméně bohužel Vám toho moc nepoví a ani Vás moc léčit nebude. V podstatě jsem k němu chodila pouze aby mě vždy odkázal na specialisty a to jsem si vždy musela říci, ke kterému že to chci jít. Naposledy jsem u něj byla když mi bylo opravdu hodně zle, velmi jsem zhubla a byla jsem zesláblá a tak z obav že mám nějakou nebezpečnou nemoc jsem jej požádala aby mě napsal doporučení na hematologii. On sám si rady nevěděl. Na hematologii mi zjistili celiakii (bezlepková dieta) a řadu podružných autoimunitních onemocnění. Hematolog chválil mého praktika, že byl tak chytrý a věděl kam přesně mě měl poslat...tak tomu jsem se pouze zasmála a brala jsem to jako svůj osobní kompliment. Čili závěrem - pokud Vám postačí praktik, který Vám napíše "cokoliv", je pan Janeček dobrý, pokud chcete někoho kdo Vás opravdu bude léčit tak nedoporučuji. Nicméně ono mezi praktiky je těch skutečných lékařů opravdu málo.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Je v pohode .
```• • •
Jsem s ním naprosto spokojený a nevyměnil bych ho. I když je to nyní do jeho ordinace poměrně daleko, určitě nezměním.
Nechápu jak takový doktor v dnešní době může ještě ordinovat, ordinace jak za krále klacka. MuDr. je zpomalený, neochotný, nic vám nepoví a když se na něco zeptáte tak ho odpověď otravuje. S tímto přístupem by raději už měl jít do důchodu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
To, že pacientovi nesděluje diagnózu je přijatelné, pokud volí vhodnou léčbu. Ovšem jediné, co u mě řešil tento doktor, byly jeho limity od pojišťovny.
Jeden den mi dal antibiotika na silný zánět dolních cest dýchacích, což bylo adekvátní mému stavu. Jenže se u mě velmi brzy projevili nežádoucí účinky v takové míře, že jsem po požití 3. prášku musela léčbu přerušit. Pravda, když jsem k němu přišla 48 h po první návštěvě, neměla jsem teplotu a kromě dost silného kašle nepociťovala jiné příznaky onemocnění. Prohlásil, že už jsem zdravá a mám ještě pár dní ležet a vzít si něco na vykašlávání. O 8 h později jsem měla opět horečky.
Navíc když jsem ho požádala aspoň o něco na imunitu, poslal mě za revizním lékařem.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Cítil jsem se v ordinaci dobře a i když lékař není maximálně akční a moderní, tak mi jeho styl vyhovuje. S největší pravděpodobností ve mě získal nového pacienta.
Chodim k nemu uz 19 let a nemuzuzu si stezovat
Naprostá spokojenost.