MUDr. Jana Štěpánková

Vsetínská 853, Valašské Meziříčí 757 01

• Diabetologické konzultace

• Vyšetření štítné žlázy

• R

paní doktorka i sestra jsou opravdu na profesní úrovni. Z kontroly jsem měla vynikající pocit plný porozumění. Vše mi bylo vysvětleno a vládla pohoda.

• Ambulance diabetologa a endokrinologa vyšetření štítné žlázy  •

• V

Paní doktorka se sestřičkou tvoří skvělý tým.
    Sestřička je úplně miliónová. Milá, rychlá, ochotná, pálí jí to a v ordinaci vše odsýpá, pamatuje si i jména pacientů a odběr krve vůbec nebolí. :)
    Paní doktorka je sympatická, profesionální, férová, nabízí pomoc, umí problematiku vysvětlit a o pacienta se zajímá. Když je potřeba, dovede působit i trochu přísněji, ale v mém případě je to naprosto pochopitelné a zasloužím si to. Nejsem vzorný pacient a vlastně obdivuju tu trpělivost, kterou s námi lidmi musí mít.
    Možnost e-mailové komunikace bych sice taky ocenila, ale chápu, že na to už nejsou časové možnosti. Navíc podejte člověku prst a ukousne vám celou ruku. V ordinaci by pak nedělaly nic jiného, než odepisovaly pacientům.
    Mně se právě líbí, že tady vše šlape jak hodinky.

• Ambulance diabetologa a endokrinologa endokrinologická konzultace  •

• A

chybí mi možnost kontaktu (telefon,e-mail) např.pro možnost změny termínu
    objednané návštěvy.
    paní doktorka je přísně profesionální ,chybí mi empatie

• Ambulance diabetologa a endokrinologa vyšetření štítné žlázy  •

• V této ordinaci je všechno na jedničku. Ochota, domluva, vstřícnost a příjemné jednání. Za mne jsou na jedničku.

• A

Paní doktorka i sestřička jsou velmi sympatické a jednají s vámi vždy, jako s člověkem! Vřele doporučuji!