Praktická lékařka

č.d. 1, Drásov 66424

• Paní zubařka mě zachránila ůsměv. Ex zubařka byla k ničemu a jen si hrAbala do kapse.... Diky pani zubařce. Už vím kam budou chodit mé děti <3

• jiné místo  •

K téhle doktorce léta chodí celá naše rodina a lepší doktorku neznám. Kéž by takových bylo víc.

• Také mohu doporučit, sestřička i paní doktorka jsou příjemné, velmi ochotné a vstřícné. Po telefonickém objednání jsemnikdy nečekala více jak 5 minut.

• K paní doktorce jsem vždy šla po telefonickém objednání a nikdy nečekala více jak 5-10 minut. Nejen že je příjemná samotná paní doktorka, ale i sestřicka je velmi milá a ochotná. Přišla jsem s boestí v krku a hned mi v ordinaci udělali veškeré krevní testy a řádnou prohlídku. Takže já jsem nad míru spokojena. Děkuji za vaši péči

• Paní doktorka je velmi dobrá ale chodí k ní mnoho lidí takže čekárna je vždy nacpaná

• B

vřele doporučuji, výborná lékařka, skvělý přístup k pacientům

• I

Nelze jinak ,opravdu lékař na svém místě.

Nase pani doktorka je proste nejlepsi na svete ani Dr.House na ni nema.

S paní doktorkou mám velmi dobré zkušennosti. Včasným odhalením příčiny mých zdravotních potíží mně v podstatě zachránila život. Mohu jenom doporučit. Je lidská a velmi erudovaná.

Výborná paní doktorka.Odesláním na speciální vyšetření mi zachránila život.Na pacienty má čas a není typ lékařky co předepisuje antibiotika už od dveří.Doporučuji.